Pararius Huurwoningen

Te huur: Bungalow 's-Gravenweg in Nieuwerkerk a/d IJssel

€ 950,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Nieuwerkerk aan den IJssel
Postcode
2911 BH
Straat
's-Gravenweg
Oppervlakte (m²)
50 m²
Huurprijs per maand
€ 950,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
1
Aangeboden sinds
05-07-2018
 • Aantal badkamers: 1
 • Woningtype: Bungalow
 • Tuin
 • Vloerbedekking: Laminaat
 • Apart toilet
 • Berging
 • Begane grond
 • Aparte douche
 • Parkeergelegenheid
 • Exclusief
 • Bouwjaar: 1980

Beschrijving

928135

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.  

Vragen over de woning?  
Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

********************************************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Op de mooiste locatie van Nieuwerkerk aan den Ijssel, aan de statige 's Gravenweg, een vrijstaande en goed onderhouden woning (chalet), volledig gemeubileerd opgeleverd. Direct gelegen aan het prachtige recreatiegebied Hitland.

De lichte woning beschikt over een ruime woonkamer met een brede schuifpui naar de veranda met direct daaraan gelegen ruime achtertuin. Vanaf de eigen (gratis) parkeerplek kom je via een bruggetje in de ruime voortuin.

De energiezuinige woning is goed geïsoleerd, voorzien nieuwe H. R. ketel (2017), dubbele beglazing en hardhouten kozijnen. Eigen grond 310m². In de omgeving bevinden zich winkelcentrum Dorrestein én Reigerhof. De kinderopvang, BSO en het treinstation liggen op loopafstand.   

Entree in de keuken die in open verbinding is met de woonkamer. De gehele woning is voorzien van een fraaie houten laminaat vloer, radiatoren en sfeervolle verlichting. De brede schuifpui biedt toegang tot de veranda en zonnige achtertuin. De keuken met 4 pits gaskookplaat, combi-magnetron, koel-/vriescombinatie.   

De slaapkamer is voorzien van een kastenwand en tevens een fraaie houten laminaatvloer.
In de ruimte tussen de keuken en de woonkamer bevinden zich de toilet en de douche.

Afmetingen: 

Woonkamer: 4 x 3,5
Keuken:  3,5 x 3,5
Ruimte tussen keuken en woonkamer: 1,8 x 3,5
Slaapkamer: 3 x 3,5
Badkamer: 1,5 x 1,2
Berging: 3 x 2,5 
Voortuin:10 x 8
Achtertuin: 15 x 8 

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs
De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.  

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm 
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

********************************************
Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer           
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl