Pararius Huurwoningenszesxwbq

Hallo, wij zijn Pararius

Jasper - Algemeen directeur

Jasper is oprichter van Pararius en staat aan het roer. Hij is groot geworden met de echte Bossche bollen van Jan de Groot. Jasper houdt van techniek. Tenminste… techniek die werkt. Hij geniet van stijgende bezoekersaantallen en van lekker weer. Multi tasking is zijn middle name.

Nick - Financieel directeur

Nick is mede-oprichter van Pararius. Zijn bezigheden zijn SEO, treasury, compliance, risk management, investor relations, credit control, revenue management, PR, quality assurance, talent management, customer care en guilt. Pfff. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag ledig met buiten zijn.

Yvo - CTO

Yvo is een pientere knul. Hij is een geraffineerde CTO met smaak en oog voor detail. Yvo combineert zijn creativiteit op technisch vlak met commercialiteit, een succesformule. Daarnaast is Yvo een graag geziene gast onder zijn collega’s en als hij niet op kantoor te vinden is, dan is hij waarschijnlijk met zijn vriendin en zoon. Yvo is een family man. In de zomer vind je hem op de grachten met zijn boot en in de winter op de slopes met zijn board. Yvo is cool.

Noël - Sales & Accountmanager

Noël, de meest Bourgondische van het stel. Houdt niet alleen van lekker eten, maar ook van snelle auto's. En daar zag Noël er genoeg van in "The City", waar hij hiervoor werkzaam was. Na dit internationale avontuur is Noël neergestreken in het Amsterdamse, waar hij binnen Pararius verantwoordelijk is voor sales, klanttevredenheid en klantretentie bij makelaars.

Florine - Accountmanager

Vroeger, toen geluk heel gewoon was, de wereld haar onschuld nog niet had verloren aan demagogen en Pararius een obscure start-up in een donkere kelder aan de Sarphatistraat 42 was, toen al werkte Florine bij ons. Zij was ons licht in het aardeduister van die meedogenloze kelder. In 2013 verliet zij Pararius. Levend vlees werd uit elkaar getrokken. Niet alleen wij maar ook onze trouwe abonnees reageerden geschokt. Eén klant stuurde zelfs een lijvig en fraai afscheidsgedicht aan haar. En toen, in 2016, na jaren van duisternis op ons kantoor, ging ineens het zonnetje weer schijnen. Florine was terug bij Pararius, driewerf hoera! Oh ja, vergeten we bijna zeg: Florine is accountmanager. Na al die jaren heeft ze een diepe kennis van de vrije sector verhuur opgebouwd en hoe u hierin met de diensten van Pararius succesvoller kan zijn. Plan een bespreking met Florine in en laat ook op uw kantoor de zon schijnen!

Mandy - Sales & accountmanager

Mandy Beets is binnen Pararius beter bekend als Mandy Beats. Ze houdt van haar werk en niet in de laatste plaats van een feestje, tenminste als ze zich niet in de sportschool bevindt. In het weekend mag zij dan ook graag een festivalletje bezoeken en doordeweeks sport ze veel en zoekt ze de gezelligheid op. Nu wil het geval dat Mandy uit Leeuwarden komt. Niet dat er in het Noorden niets valt te beleven, nee dat hoort men ons niet zeggen. Een ding weten wij bij Pararius echter wel. In Amsterdam wordt, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, elke avond wel ergens een feestje wordt gebouwd en zomerfestivalletjes genoeg. Wij begrijpen dus maar al te goed dat Mandy naar de hoofdstad is verhuisd. Gezellig toch…

Robert-Jan - Sales Pararius Office

Robert-Jan, ook wel de whiskey dokter genoemd en weet hier dan ook alles vanaf. Wanneer hij bij Pararius is is zijn passie om zich in te leven in de wensen van de klant en hen te adviseren in ons kantoorautomatiseringspakket Pararius Office. Dit doet hij dan ook met een frisse dosis enthousiasme en een brede glimlach. Geloof ons, die glimlach zal ook bij u verschijnen bij een ontmoeting van Robert-Jan.

Cristina - Advertising Manager

De meest gepassioneerde onder ons, dit zal u niet verbazen wegens haar Zuid-Amerikaanse bloed. Ze gebruikt haar creativiteit om de juiste adverteerders te bewegen voor een samenwerking met Pararius. Zij helpt u graag de volgende stap te zetten met uw marketing en realiseert de meest succesvolle advertentiecampagnes in ruil voor slechts een stukje van uw marketingbudget.

Sandra - Office manager

Sandra (San) heeft haar zaakjes goed voor elkaar en niet alleen voor zichzelf. Nee, zonder San, geen relaxte werkplek, geoutilleerd kantoor of ontspannen vakantie. Ze steekt haar hart in haar werk en dat hart zit op de goede plek. San is lief! En in het weekend houdt San ons via de Pararïi App op de hoogte van de voetbaluitslagen. Das nooit weg…

Dirk - Product Owner

De ware motormuis onder ons, de snelste man binnen het team komt iedere ochtend uit Rotterdam door dag en dauw. Eenmaal (als eerste) aangekomen, zorgt hij ervoor dat de communicatie tussen de nerds en de commerciële helden optimaal verloopt en we ons als bedrijf focussen op constante technologische vernieuwing en ontwikkeling.