Anna Paulownalaan 17 F4

3818 GB Amersfoort (Oranjelaan)
€ 1.080.000 v.o.n.
kamers
5
woonopp.
239 m²
perceelopp.
489 m²
bouwjaar
2019

Beschrijving

PREVIEW
BERGKWARTIER
BESCHERMD STADSGEZICHT
VIER EIGENTIJDSE WONINGEN AAN DE ANNA PAULOWNALAAN
WOONOPPERVLAKTE RUIM 225 M2
---
PROJECT ‘DE AMERBERG’

Het Bergkwartier is een bijzondere Amersfoortse wijk. De groene omgeving, de charmante hoogteverschillen en de bijna dorpse rust maken dit tot een geliefde woonomgeving. Dat een van de grootste NS-stations van Nederland op loopafstand ligt, is nauwelijks voorstelbaar. De nabijheid hiervan, maar ook van andere voorzieningen als scholen, sportverenigingen en vooral de geringe afstand tot de historische binnenstad en de directe uitvalswegen geven ‘De Berg’ zijn goede naam. Centraal, groen én geborgen.
Op een van de mooiste en meest prominente locaties van het Bergkwartier, in de nabijheid van de Bergkerk, zal project ‘De Amerberg’ worden gerealiseerd. Een stedenbouwkundig boeiend en kleinschalig project dat zal bestaan uit: vier vrijstaande woningen, vier half vrijstaande woningen en zeven woningen (inclusief 1 penthouse) in een zogenoemde urban villa.

Geschakelde villa’s

De stijl die de architectuur van de wijk kenmerkt, wordt op een eigentijdse en hoogwaardige wijze vertaald. De vier halfvrijstaande woningen aan de Anna Paulownalaan zijn naar eigen inzicht uit te breiden een aan te passen. De basisoppervlakte van ruim 225 meter geeft een keur aan indelingsmogelijkheden. Het bestemmingsplan biedt uitgebreid ruimte aan een eventuele wens om thuis te werken om of een praktijkwoning te ontwerpen.
De relatie tussen de privétuinen en de gemeenschappelijke binnentuin zorgt voor privacy. Alle woningen zijn zonder gasaansluiting en kennen in de basisuitvoering al een zeer hoge standaard op energieprestatiegebied.

Landschapsstijl

Het licht glooiende terrein tussen de Emmalaan, Anna Paulownalaan en Prins Frederiklaan zal zodanig worden ingericht dat het oorspronkelijke ontwerp van het Bergkwartier - een wijk in Engelse landschapstijl - ook hier weer volledig te zien zal zijn. Een verbindende en gemeenschappelijke binnentuin tussen de woningen geeft een bijzondere extra dimensie aan dit project.

Begeleid particulier opdrachtgeverschap

Bijzonder aan het project is dat alle kopers als opdrachtgever zullen optreden voor de ontwikkeling van hun eigen woning.
In samenspraak met de architecten die hun sporen verdiend hebben in een eerdere ontwikkeling van dezelfde initiatiefnemers, zullen de kopers de indeling van hun eigen woning ontwerpen.

Het ontwerp en de realisatie worden aangeboden in de comfortabele vorm van begeleid particulier opdrachtgeverschap (BPO). Populair gezegd heeft u wel de lusten van het eigen opdrachtgeverschap, maar niet de lasten van het zoeken naar een architect, een aannemer en de discussies over bijbehorende budgetten. U wordt geheel ontzorgd.

Laat de impressies, afbeeldingen en indicatieve prijsstelling u gerust overtuigen. Dit is een project van de initiatiefnemers van Bos Uyterlinde (Utrechtseweg 375-409), ook gerealiseerd op een uiterst zeldzame locatie en met een unieke kwaliteit.

Heeft u vragen over het proces en de procedure? Voelt u zich vrij. Wij beantwoorden die graag.

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.080.000 v.o.n.
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
239 m²
Perceeloppervlakte
489 m²
Inhoud
983 m³

Bouw

Type woning
Huis
Soort woning
Villa, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Tuin
Niet aanwezig

In de buurt

Openbaar vervoer
Type
Afstand
-
-
-
Supermarkten
Type
Afstand
-
-
-
Scholen en Universiteiten
Type
Afstand
-
-
-
Kinderopvang
Type
Afstand
-
-
-
Meld een probleem met deze woning
Contact de makelaar
Meld een probleem met deze woning