Pararius Huurwoningen

Te koop: Huis Rijksstraatweg 186-K546 in Dordrecht

€ 149.500,- k.k.

Details

Buurt
Dordtse Biesbosch
Straat
Rijksstraatweg
Postcode
3316 EJ
Vraagprijs
€ 149.500,-
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
> 3 maanden

Woninginformatie

Type woning
Huis
Soort woning
Caravan

Beschrijving

**Heerlijk genieten in Natuurgebied De Biesbosch van deze vrijstaande, goed onderhouden recreatiewoning.**

Rijksstraatweg 186 kavel 546 3316 EJ Dordrecht, park “Europarcs Resort De Biesbosch”.

Het wordt heerlijk recreëren in deze mooie, rustige en landelijke omgeving. Dit prima onderhouden chalet staat in een aantrekkelijke en ruim opgezette, groene omgeving met veel water. EuroParcs Resort De Biesbosch ligt net buiten Dordrecht aan het Hollands Diep en de Dortse Kil. Het park heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren, ideaal voor de watersporter! Met de boot vaart u direct het prachtige natuurgebied “De Hollandse Biesbosch” in. Dit is een schitterend natuurpark waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden en waar u diverse vogelsoorten kunt spotten. Ook otters, eekhoorns, egels en andere dieren kunt u hier tegenkomen. Op dit goed onderhouden vakantiepark kunt u heerlijk zwemmen in een prachtig buitenzwembad en gebruik maken van diverse voorzieningen zoals: tennisbanen, sport- en speelvelden, speelvoorzieningen voor de kinderen, het wellnesscomplex, fitnessruimtes, horecagelegenheden etc.

De woning:
Bij de bouw van deze woning is gebruik gemaakt van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. De woning is op zo’n manier op het perceel geplaatst dat u om de woning heen kunt lopen wat natuurlijk ideaal is voor bijv. het zemen van de ramen.

Deze recreatiewoning ligt op een ruim perceel wat is afgeschermd met een groenblijvende haag. Het perceel heeft een eigen parkeergelegenheid en er is een tuinhuisje op geplaatst wat natuurlijk heerlijk is voor het opbergen van uw tuinmeubilair, fietsen, barbecue etc. De onderhoudsvriendelijke tuin is grotendeels voorzien van groenblijvende en winterharde beplanting. Tevens is er een betegeld terras aanwezig waar u heerlijk kunt genieten van de rust, een lekker ontbijtje of een goed boek en een glaasje fris. De diepte van de tuin en de weloverwogen indeling zorgen ervoor dat er op elk moment van de dag wel ergens een zonnige of schaduwrijke plek te vinden is.

Wetenswaardigheden:
Huisdieren zijn aangelijnd welkom op dit park. Er wordt een vergoeding berekend voor het gebruik en onderhoud van het park, infrastructuur, voorzieningen, faciliteiten e.d. Permanente bewoning is niet toegestaan.
(Tijdens het bezoek van de makelaar was deze woning verhuurd. Hierdoor konden er géén interieur foto’s gemaakt worden. Deze foto’s zullen zo spoedig als mogelijk is geplaatst worden op de site.)

Pluspunten:
*Gelegen op een rustige plek van het park
*Park biedt div. voorzieningen
*Onderhoudsvriendelijk gevelbekleding en tuin
*Eigen parkeergelegenheid
*Aangesloten op alle nutsvoorzieningen en riolering
*In een natuurgebied en toch niet ver van het centrum van Dordrecht
*Dichtbij de A15 en A16, in nog géén half uur zit u in Gorinchem, Rotterdam of Breda
*Mooie wandel- en fietsroutes te maken in de omgeving
*Veel te doen in de omgeving
*Gunstig gelegen t.o.v. bezienswaardigheden, attracties, leuke pittoreske dorpjes en gezellige steden

Informatie en/of bezichtiging:
Voor het bezichtigen van deze woning kunt u een afspraak maken. Een afspraak is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets. Tijdens een bezoek krijgt u de juiste indruk van de woning, het park en de schitterende, waterrijke omgeving.

+ Toon meer

Makelaar

LXRY Property, woningverkoop in Nieuwerkerk en omgeving
Galgeweg 1, 4306 NJ Nieuwerkerk

Toon alle koopwoningen aangeboden door LXRY Property