Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Te koop: Huis Honingveldsestraat 6-A in Driel

Prijs op aanvraag

Details

Buurt
Verspreide huizen poldergebied Driel
Straat
Honingveldsestraat
Postcode
6665 CA
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
17-01-2019
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Faciliteiten
Garage

Woninginformatie

Type woning
Huis
Soort woning
Eengezinswoning
Isolatie
Dak, Dubbele beglazing
Bouwtype
Bestaande bouw
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
2001
Oppervlakte (m²)
260 m²
Perceeloppervlakte (m²)
38.950 m²
Inhoud (m³)
660 m³

Buitenruimte

Tuin aanwezig
Ja
Ligging
Aan rustige weg, Open gebied, Vrij zicht
Tuininformatie
tuin rondom

Beschrijving

Nabij het Nationaal Park de Hoge Veluwe en de stad Arnhem bieden wij te koop aan een hoogwaardig multifunctioneel paardenpand (bwjr. 2002) op bijna 4 hectare eigen grond. De paardenhouderij bestaat uit een binnenrijbaan (27 x 50m), luxe foyer, buitenrijbaan (30 x 60m), 42 ruime paardenboxen, overdekte 8-paards trainingsmolen, paddocks en weidegang. Het bouwen van een bedrijfswoning is één van de mogelijkheden!

Prachtig gelegen, op korte afstand van Park de Lingezegen en Nationaal Park De Hoge Veluwe, vindt u deze goed onderhouden pensionstal/paardenhouderij in het gezellige dorp Driel. Op korte afstand van Arnhem (in nauwelijks 10 autominuten staat u in hartje Arnhem!)

Er is toestemming om een woning bij te bouwen waarbij een complete bouwvergunning al aanwezig is. Momenteel is er een volwaardige woning voor in de hal aanwezig. De woonruimte bezit een ruime woonkamer met uitzicht over de rijbaan, open professionele RVS-keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, kantoor, douche en toiletgroep.

Paardenhouderij, gebouwd in het jaar 2002:
Centraal gelegen is de lichte, ruime binnenrijbaan van 27 x 50m met een Equifond bodem met automatisch sproei installatie
Aan weerszijde van de binnenrijbaan zijn totaal 42 ruime boxen, spuitplaatsen, poetsplaatsen, solarium, zadelkamer, opslagruime fourage en kantine aanwezig.
Er is een ruimte om de paardenvrachtwagen binnen te stallen.

Buiten is een buitenrijbaan 30 x 60m met eb-en-vloed-bodem en verlichting aanwezig. De 6 gedraineerde paddocks, een longeercirkel, overdekte 8-paards-stapmolen met rubberen vloer en weidegang (opgedeeld in een 30-tal weilanden) maken het geheel compleet.

De weides bezitten voldoende ruimte om eventueel een galoppeerbaan te realiseren.

De weides zijn omheind met houten hekwerken.

Het geheel is gelegen op 3.89.50 Ha.

Het keurig verzorgd ingerichte terrein is beveiligd met automatische poorten en binnen- en buitencamera's voor optimale veiligheid.

Ruim voldoende parkeergelegenheid voor auto's/vrachtwagens en trailers.

De locatie heeft de bestemming "Agrarisch, Paardenhouderij" en wordt uitgebaat als pensionstal. Het paardenpand biedt ook voor een sportstal / trainingsstal / stoeterij alle faciliteiten.

Bedrijfswoning:
Nog te realiseren naar eigen inzicht in overleg met de gemeente. Er is een bouwvergunning met tekeningen aanwezig, waarbij een 2de oprit tot de mogelijkheden behoort!

+ Toon meer

Makelaar

Pand & Paard Makelaardij woningverkoop in Chaam en omgeving
Legstraat 5, 4861 RK Chaam