Lage Mierdseweg 17

5085 NC Esbeek (Verspreide huizen Esbeek)
€ 3.950.000 k.k.
kamers
14
woonopp.
2700 m²
perceelopp.
5768 m²
bouwjaar
1906-1930

Beschrijving

Huize Rustoord, aangenaam! Een ronduit uniek en multifunctioneel landgoed. Huize Rustoord maakt deel uit van het grote landgoed 'De Utrecht'.

Met een pand als dit is het als met de beste wijnen. Zij moeten rijpen om op smaak te komen. En die smaak zit erin, tot in het kleinste detail.

Niet voor niets voert Huize Rustood met trots het erepredikaat ‘Rijksmonument’ en er zijn diverse fiscaal interessante faciliteiten te melden.

INTRODUCTIE
In de jaren twintig van de vorige eeuw is Huize Rustoord gebouwd als een vakantieverblijf voor de medewerkers van levensverzekeringsmaatschappij “De Utrecht”. Recent heeft Huize Rustoord een metamorfose ondergaan. De huidige eigenaren hebben met nauwgezet uitgevoerde restauratie de “Grandeur” uit de vorige eeuw weer nieuw leven ingeblazen.

De imposante gevel vertelt wel veel, maar nog lang niet alles. Wie het pand nu binnenstapt, krijgt de verrassing van zijn leven.

Je komt ogen tekort voor de rijkdom en schoonheid van dit interieur met tal van authentieke elementen.

Zo zijn massief eiken en vele andere kwalitatief hoogwaardige materialen bij de ingrijpende restauratie gebruikt, die tot in de kleinste details is uitgevoerd. Op deze wijze ademt Huize Rustoord sindsdien weer de sfeer van de “Belle Epoque” en “de Grandeur” van weleer.

Huize Rustoord is een uitermate exclusieve gelegenheid om te vertoeven. De omgeving is zeer uniek, mooi en stijlvol, rustig en ook bijzonder gezellig.

HOOFDGEBOUW
Het landhuis kent de volgende globale indeling:

Conferentiezaal ;

Restaurant ;

Keuken ;

Bar ;

Bibliotheek ;

De voormalige 32 kamers zijn teruggebracht tot 9 stijlvolle, exclusieve XL suites allen voorzien van eigen luxe badkamer.

KOETSHUIS
Het prachtige bijgebouw, het Koetshuis is multifunctioneel en wordt thans gebruikt voor het organiseren van evenementen en feesten. Echter, ook een ander gebruik is zeer wel denkbaar.

STAAT VAN ONDERHOUD
Huize Rustoord verkeert in een zeldzaam goede staat, dankzij een recente, kostbare restauratie waar echte vakmensen met zorg en liefde aan hebben gewerkt.

Hierdoor ademt Huize Rustoord sindsdien weer de sfeer van de “Belle Epoque” en “de Grandeur” van weleer. Huize Rustoord is een uitermate exclusieve gelegenheid om te vertoeven. De omgeving is zeer uniek, mooi en stijlvol, rustig en ook bijzonder gezellig.

EEUWIGE SCHOONHEID
Eeuwige schoonheid, een compliment dat zeker van toepassing is op dit ronduit unieke object. De geschiedenis heeft geleerd dat Huize Rustoord ruimte heeft de meest uiteenlopende activiteiten.

ERFPACHT
Huize Rustoord maakt deel uit van het grote landgoed 'De Utrecht' en zoals gebruikelijk is de grond in erfpacht uitgegeven. Het totale Landgoed De Utrecht omvat circa 2.500 hectare (!) en 5.768 m2 daarvan is in erfpacht uitgegeven aan Huize Rustoord. Nadere gegevens op aanvraag beschikbaar.

Door de ligging omgeven met de vele landerijen en bossen ervaart u hier een waar eldorado!

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uiitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief en globaal karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Potentiële kopers wordt geadviseerd een eigen makelaar in te schakelen om zich deskundig te laten adviseren en begeleiden.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Met Huize Rustoord heeft u de kans om één van de meest bijzondere objecten van Noord-Brabant te verwerven.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging, welke zowel tijdens kantooruren als ’s avonds of op zaterdag kan plaatsvinden.

Overdracht

Vraagprijs
€ 3.950.000 k.k.
Aangeboden sinds
1 maand
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
2700 m²
Perceeloppervlakte
5768 m²
Inhoud
8000 m³

Bouw

Type woning
Huis
Soort woning
Landgoed, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Indeling

Aantal kamers
14
Aantal slaapkamers
9
Aantal badkamers
9
Voorzieningen
Bad, Douche, Toilet

Buitenruimte

Ligging
Vrij uitzicht, landelijk gebied, aan bosrand, aan een park, open gebied, in bosrijke omgeving
Tuin
Aanwezig

Bergruimte

Schuur/Berging
Niet aanwezig

In de buurt

Openbaar vervoer
Type
Afstand
-
-
-
Supermarkten
Type
Afstand
-
-
-
Scholen en Universiteiten
Type
Afstand
-
-
-
Kinderopvang
Type
Afstand
-
-
-
Meld een probleem met deze woning
Contact de makelaar

Hulstkamp Makelaars

Meld een probleem met deze woning