Leliestraat 38

5171 BK Kaatsheuvel (Bloemenbuurt)
€ 152.500 k.k. Verkocht onder voorbehoud
kamers
5
woonopp.
90 m²
perceelopp.
150 m²
bouwjaar
1953

Beschrijving

OPEN HUIS| donderdag 20 juni van 16.00-17.30 uur. Opknapper! Deze tussenwoning met 4 slaapkamers en een zolder is verrassend ruim en geheel naar eigen wens in te vullen. De tuin van ca. 60 m² ligt op het westen en heeft een berging en achterom. De deels geïsoleerde woning met hardhouten kozijnen voorzien van geïsoleerd glas, heeft een grondige aanpak nodig om het te optimaliseren naar het huidige wooncomfort. Parkeergelegenheid voor de deur, het centrum van Kaatsheuvel op korte afstand, net als scholen en sportgelegenheid.

De inschrijving voor in aankoop geïnteresseerde kandidaten, die de woning zelf bezichtigd hebben, sluit uiterlijk dinsdag 25 juni 2019 om 12.00 uur.

• Perceelsoppervlakte : ca. 150 m²
• Inhoud : ca. 310 m³
• Bouwjaar : 1956
• Gebruiksoppervlakte : ca. 90 m²
• Energielabel : G

KORTE TOUR
Entree:
Bij het binnenstappen van de ruime entree met o.a. trapopgang en toegang tot toilet en douche, ziet u meteen dat het om een opknapper gaat. Ontdek de mogelijkheden! Enkele opties geven we in de documentatie.

Toilet en douche:
De toilet is verhoogd en betegeld.
Wanneer u de plattegronden bekijkt, zou het bijna een logische keuze zijn van de nieuwe bewoner om de kleine douche beneden, te verplaatsen naar een van de slaapkamers.

Woonkamer
De woonkamer heeft een voor- en achterkamer, samen goed voor bijna 30 m². Deze doorzon kamer heeft aan de voorkant twee ramen met zicht op de ruime voortuin en de straat met parkeerplaatsen. De grotere achterkamer met schouw heeft een deur naar de tuin. Om het totale woonoppervlakte beneden te vergroten is het een optie om tijdens het verbouwen de keuken van erbij te betrekken.

Keuken:
De keuken is bijna 8 m², ruim maar zeer eenvoudig. Ook hier net als in de woonkamer een toegang naar de tuin.

1E VERDIEPING:
Slaapkamers
Er zijn vier slaapkamers waarvan de achterste 2 toegang hebben tot het balkon dat over de hele breedte van de gevel loopt. De grootste slaapkamer (nr. 1) heeft een losse trap naar de zolder.
Zoals eerder vermeld is het denkbaar een van de kleinste kamers (slaapkamer 3 of 4), te gebruiken als nieuwe badkamer.
Nog een andere mogelijkheid is, om net als bij de buren, de achtergevel boven aan de balkonzijde gelijk te trekken met de gevel beneden. Dit levert algauw zo’n 6 m² extra woonplezier op.

2e verdieping
De zolder is bereikbaar via vlizotrap in slaapkamer 1, een beloopbare ruimte met een nokhoogte van ongeveer 1.75 meter. Het dak is gedeeltelijk geïsoleerd.

Berging:
De standaard halfsteens berging is met eenvoudige materialen vergroot. Het is misschien logischer om de berging naar achter in de tuin te verplaatsen.

Tuin:
De tuin met eenvoudige berging is op het westen en heeft een poort naar het achterompad naar de Hilsestraat. De tuin is gedeeltelijk betegeld.

Foto’s en plattegronden.
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de foto’s op onze site www.knepflevandermee.nl .

In het kort:
• Opknapper met veel mogelijkheden
• 4 slaapkamers
• Bergzolder
• Tuin met achterom

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.

BIJZONDERHEDEN EN VOORWAARDEN:
• In samenwerking met een woningbouw Stichting Casade in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht.
• De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ingebruikgeving.
• Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
• Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
• De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
• Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
• Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
• In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
• Sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.

Aanvaarding
In overleg, meestal op korte termijn mogelijk.

STARTERSLENING
Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.

Overdracht

Vraagprijs
€ 152.500 k.k.
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Per direct

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²
Perceeloppervlakte
150 m²
Inhoud
310 m³

Bouw

Type woning
Huis
Soort woning
Eengezinswoning, Terraswoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Zolder, Douche, Toilet

Buitenruimte

Ligging
In een woonwijk, aan een rustige weg, in bosrijke omgeving
Balkon
Aanwezig
Tuin
Aanwezig (60 m², gelegen op het westen)

Energie

Energielabel
G
Isolatie
Dubbele beglazing, Dakisolatie
Verwarming
Gaskachel

In de buurt

Openbaar vervoer
Type
Afstand
-
-
-
Supermarkten
Type
Afstand
-
-
-
Scholen en Universiteiten
Type
Afstand
-
-
-
Kinderopvang
Type
Afstand
-
-
-
Meld een probleem met deze woning
Contact de makelaar
Meld een probleem met deze woning