Zuidhollandsedijk 87

5171 TL Kaatsheuvel (De Zandschel)
Prijs op aanvraag Verkocht onder voorbehoud
kamers
5
woonopp.
110 m²
perceelopp.
241 m²
bouwjaar
1957

Beschrijving

Een tweekapper met potentie! Deze opknapper met 4 slaapkamers, eigen oprit, ruime berging en tuin op het zuiden, heeft uitzicht op weilanden en bomen. De locatie is fantastisch. Met een degelijke verbouwing wordt dit huis een topper. De tuin is diep en heeft volledige privacy. Kortom een huis met mogelijkheden.

Niet alleen de woning is aantrekkelijk, maar ook de (groene) omgeving waarin het staat. De ligging is open, de straat is rustig en belangrijke voorzieningen als supermarkt en basisschool zijn dichtbij. En met een paar autominuten bent u bij Natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen of zit u op de snelweg.

Perceeloppervlakte : ca. 241 m²
Inhoud : ca. 361 m³ excl. bijkeuken en berging
Bouwjaar : 1957
Gebruiksoppervlakte : ca. 110 m² excl. bijkeuken en berging
Energielabel : G

Korte tour:
Woonkamer en keuken
De ruime entree brengt u naar de woonkamer met een oppervlakte van ca.25 m² van waaruit u een prachtig vergezicht heeft op weilanden en bomen. De woonkamer is licht door de grote ramen en het zijraam. Zowel voor als achter heeft u geen inkijk van andere huizen, een gevoel van vrijheid. Halverwege de woonkamer zit een schouw met gaskachel (de woning heeft geen centrale verwarming). Wanneer u de plattegronden bekijkt, zult u opmerken dat als u de huidige dichte keuken bij de woonkamer zou betrekken er een ruime L-vormige leefruimte ontstaat van ruim 32 m². Een optie om mee te nemen tijdens een eventuele verbouwing.

Het achterste gedeelte van de woonkamer is ook een fijne plek, het grote raam en de openslaande tuindeur zorgen voor een leuke uitkijk op het groen in de tuin. Bij lekker weer heeft u vanuit de woonkamer toegang naar het terras in de tuin.

Bijkeuken/ berging:
Aansluitend aan de keuken, ligt de flinke eenvoudige bijkeuken met tuindeur. Zowel via de bijkeuken als buitenom kunt u naar de achtergelegen berging die ongeveer dezelfde grootte heeft als de bijkeuken, zo’n 12 m². Een ideale berg- en hobbyruimte.

1e verdieping:
Slaapkamers
Drie van de vier slaapkamers liggen op de eerste verdieping, waarvan de grootse aan de straatkant ligt met uitzicht op het groen aan de overkant. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten.

Badkamer
De badkamer is eenvoudig en klein, voorzien van een zitbad met douche en een wastafel. U zou de keuze kunnen maken de badkamer te verleggen naar een van de slaapkamers.

2e verdieping
Met een vaste trap kunt u naar de zolder met grote voorzolder. Hier is de 4e kamer gesitueerd van zo’n 16 m². Mede door de nokhoogte (3,00 m) en de dakkapel (aan de achterkant) een prima slaap-, speel- of sportkamer.

Tuin:
De diepe tuin ligt op het zuiden en biedt veel privacy. De aanleg is eenvoudig: een terras en grasveld met enkele planten en struiken. De tuin is zowel via de tuindeuren als via de port aan de zijkant van het perceel te bereiken.

Foto’s en plattegronden:
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de foto’s op onze www.knepflevandermee.nl .

In het kort:
• Open locatie, uitzicht op weilanden en bomen
• Ruime voortuin met eigen oprit
• 4 slaapkamers
• Tuin op het zuiden met veel privacy
• Opknapper

Bijzonderheden:
In samenwerking met een woningbouwvereniging in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht.

Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:

  • De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ingebruikgeving.
  • Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
  • Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
  • De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
  • Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging
    uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
  • Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
  • in de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
  • sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Aanvaarding
In overleg in overleg, meestal op korte termijn mogelijk.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Per direct

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²
Perceeloppervlakte
241 m²
Inhoud
361 m³

Bouw

Type woning
Huis
Soort woning
Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Zolder, Bergruimte, Toilet

Buitenruimte

Ligging
Vrij uitzicht, landelijk gebied, in een woonwijk, aan een rustige weg, open gebied, in bosrijke omgeving
Tuin
Aanwezig (102 m², gelegen op het zuiden)

Energie

Energielabel
G
Isolatie
Dubbele beglazing, Geen
Verwarming
Gaskachel

Bergruimte

Schuur/Berging
Aanwezig

In de buurt

Openbaar vervoer
Type
Afstand
-
-
-
Supermarkten
Type
Afstand
-
-
-
Scholen en Universiteiten
Type
Afstand
-
-
-
Kinderopvang
Type
Afstand
-
-
-
Meld een probleem met deze woning
Contact de makelaar
Meld een probleem met deze woning