Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Te koop: Huis Eksterlaan 12 in Leidschendam

€ 519.000,- k.k.

Details

Provincie
Straat
Eksterlaan
Postcode
2261 EL
Vraagprijs
€ 519.000,-
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
11-01-2019
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Verdiepingen
3
Aantal badkamers
1
Faciliteiten
Garage

Woninginformatie

Type woning
Huis
Soort woning
Eengezinswoning
Isolatie
Dak
Bouwtype
Bestaande bouw
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1969
Verwarmingsinstallatie
Eigendom
Oppervlakte (m²)
141 m²
Perceeloppervlakte (m²)
250 m²
Inhoud (m³)
473 m³

Buitenruimte

Tuin aanwezig
Ja

Beschrijving

Deze hoek eengezinswoning (4 slaapkamers) met garage en voor- en achtertuin is gelegen in de gewilde wijk De Zijde. Je woont in 1 van de mooiste straten van de wijk, breed, bomen en veel parkeerruimte. OV is op loopafstand (bus en tram) maar ook de snelweg A4 en N44 zijn nabij. Binnenkort is het grootste winkelcentrum van Nederland op loopafstand (Mall of the Netherlands).

Via de voortuin kom je bij de voordeur (oprijpad naar garage is ca 16 meter).

De hal is ruim en licht vanwege de ramen in de zijgevel, hier is tevens het 1e toilet. De woonkamer is licht en ruim en voorzien van een open haard. De open keuken is aan de achterzijde te vinden en voorzien van een stenen aanrechtblad, (losse) koel- vries combinatie, magnetron, 6 pits gasfornuis met oven en een RVS afzuigkap. De tuin is bereikbaar via de openslaande deuren.
De tuin is gelegen op de middagzon en er is hier een stenen berging welke doorloopt in de garage. De tuin is via het zijpad van buitenaf bereikbaar. De gehele verdieping is voorzien van een houten vloer.

Met de trap kom je op de overloop van de 1e verdieping, door het zijraam is dit een hele lichte ruimte. Deze verdieping heeft 2 ruime slaapkamers, een waskamer met toilet en een aparte badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, doucheruimte, dubbele wastafel, radiator en natuurlijk een afzuigunit.
De zolder is ruim en verdeeld in 2 slaapkamers aan de achterzijde en achter voorzien van een dakkapel. De ruimte aan de voorzijde onder het schuine dak is in gebruik als bergruimte.
De CV is op de overloop geplaatst.

Tuin aan voorzijde is ca 5 * 10 meter, zijpad is ca 12 * 3.12 meter, achtertuin is 10.93 * 6.34 meter.
De garage heeft een afmeting van ca 5.5 * 3.19 meter, de achtergelegen berging 3.19 * 2.8 meter.

Bijzonderheden:
• Elektra vernieuwd 2008 (12 groepen + mogelijkheid voor krachtstroom)
• Garage is voorzien van een elektrische deur
• Open haard in woonkamer
• Nette, direct te betrekken woning
• Speeltuin aan het einde van de straat


ENGLISH TEXT

This corner family house (4 bedrooms) with garage and front and back garden is located in the popular district De Zijde. You live in one of the most beautiful streets in the neighborhood, wide, trees and lots of parking space. Public transport is within walking distance (bus and tram), but also the A4 and N44 motorway are nearby. Soon the largest shopping center in the Netherlands is within walking distance (Mall of the Netherlands).

Through the front yard you come to the front door (ramp to garage is about 16 meters).

The hall is spacious and light because of the windows in the side wall, here is also the 1st toilet. The living room is light and spacious and has a fireplace. The open kitchen is located at the rear and equipped with a stone worktop, (separate) fridge-freezer, microwave, 6 burner gas stove with oven and a stainless steel hood. The garden is accessible through the French doors.
The garden is located in the afternoon sun and there is a stone storage room which runs through the garage. The garden is accessible from the outside via the side path. The entire floor has a wooden floor.

With the stairs you come to the landing of the 1st floor, through the side window this is a very bright room. This floor has 2 spacious bedrooms, a laundry room with toilet and a separate bathroom. The bathroom has a bath, shower, double sink, radiator and of course an extraction unit.
The attic is spacious and divided into 2 bedrooms at the rear and rear with a dormer. The space at the front under the sloping roof is used as storage space.
The CV is placed on the landing.

Garden at the front is about 5 * 10 meters, side path is about 12 * 3.12 meters, backyard is 10.93 * 6.34 meters.
The garage has a size of approximately 5.5 * 3.19 meters, the rear storage 3.19 * 2.8 meters.

Particularities:
• Elektra renewed 2008 (12 groups + possibility for power flow)
• Garage has an electric door
• Fireplace in living room
• Neat, directly involved dwelling
• Playground at the end of the street

+ Toon meer

Makelaar

RE/MAX Extra woningverkoop in Rijswijk en omgeving
, 2281CX Rijswijk