Pararius Huurwoningen

Te koop: Huis Oude Kerkstraat 6 in Maastricht

€ 209.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Details

Buurt
Heer
Straat
Oude Kerkstraat
Postcode
6227 SR
Vraagprijs
€ 209.000,-
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds
15-11-2018
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Verdiepingen
2
Aantal badkamers
1
Faciliteiten
Open haard, Garage

Woninginformatie

Type woning
Huis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Verwarming
Centrale verwarming, Open haard
Bouwjaar
1900
Verwarmingsinstallatie
Huur
Oppervlakte (m²)
100 m²
Perceeloppervlakte (m²)
132 m²
Inhoud (m³)
425 m³

Buitenruimte

Tuin aanwezig
Ja

Beschrijving

Tussengelegen woonhuis (bj. 1900) voorzien van woonkamer, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer, inpandige garage en een tuin met uitzicht op de kerk in 'Heer'.

**Begane grond**

Entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje en toegang naar de kelder, woonkamer en keuken. De woonkamer 22m² is voorzien van een houten vloer, open haard en een deur de toegang biedt naar de tuin. Gesloten keuken 12m² voorzien van inrichting in hoekopstelling en de volgende apparatuur: afzuigkap, 4 pits gasfornuis, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer.
Vanuit de keuken is er toegang naar de bijkeuken. In de bijkeuken bevindt zich de cv-installatie en de witgoedaansluitingen. Vanuit de bijkeuken heeft men toegang naar de garage en de tuin.
De garage is aan de achterkant te bereiken vanaf de parkeerplaats naast de kerk.

**Eerste verdieping**

Overloop, slaapkamer 1 en slaapkamer 2 zijn beide 13m². Slaapkamer 3 is 9m². Badkamer is 3m² en is voorzien van een douche, vaste wastafel en 2e toilet.

**Tweede verdieping**

Vliering bereikbaar middels een mangat.

**Overige verdiepingen**

Souterrain:
De kelder is verdeeld over 3 kelderruimtes, kelderruimte 1 is 12m², kelderruimte 2 is 8m² en kelderruimte 3 is 16m² groot.

**Kenmerken**

Extra info:
- De woning is goed onderhouden echter is enige modernisering wenselijk.
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met enkele beglazing.
- De c.v.-installatie is gehuurd € 31,- p.m.
- Het bitumineuze dak van de garage is onlangs vernieuwd.
- De garage is voorzien van een elektrische poort
- Vanuit de tuin heeft men een leuk uitzicht op de kerk in Heer.

Algemene info:
De woning is gelegen in de wijk 'Heer' met winkelcentra openbaar vervoer in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

+ Toon meer

Makelaar

Pooters Makelaardij woningverkoop in Maastricht en omgeving
Akersteenweg 15, 6226HR Maastricht