Pararius Huurwoningen

Te koop: Huis Heijtmorgen 5 in Reek

€ 795.000,- k.k.

Details

Provincie
Reek
Straat
Heijtmorgen
Postcode
5375 AL
Vraagprijs
€ 795.000,-
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
> 3 maanden
Aantal kamers
15
Aantal slaapkamers
12
Verdiepingen
3
Aantal badkamers
2
Faciliteiten
Kelder, Parkeergelegenheid, Balkon, Garage

Woninginformatie

Type woning
Huis
Soort woning
Villa
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1918
Oppervlakte (m²)
740 m²
Perceeloppervlakte (m²)
1.684 m²
Inhoud (m³)
2.745 m³

Buitenruimte

Tuin aanwezig
Ja
Ligging
Aan rustige weg

Beschrijving

Heijtmorgen 5 te Reek

Deze kloosterwoning bestaat uit de begane grond, een eerste verdieping, een tweede verdieping en een torenkamer.

Entree
Via de imposante entree die zich onder de toren bevindt komt u in deze kloosterwoning. Via een royale entreehal komt u in de centrale hal van het voormalige klooster. Deze hal is een magnifieke ruimte met een enorme vide die voorzien is van een daklicht van glas in lood. Hierdoor is deze ruimte erg licht en biedt mogelijkheden om de hal meer te laten zijn dan alleen een hal. De huidige eigenaar heeft kosten noch moeite gespaard om deze centrale hal weer in oude luister te herstellen. Vanuit de hal kunt u links naar de eerste woonkamer en rechts naar de woonkeuken.

Eerste woonkamer
De eerste woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de kloosterwoning en kijkt uit over de binnenplaats. Deze ruimte is circa 48 m² groot en in 2010 helemaal gerenoveerd. Aan de voorzijde van de hal is een separate werkkamer van circa 10 m². Deze kamer bevindt zich nog in de staat zoals de huidige eigenaar het klooster heeft aangetroffen.

Woonkeuken
Indien u doorsteekt via de centrale hal komt u middels een doorgang in de woonkeuken. Deze woonkeuken, die van origine ook als woonkeuken in gebruik was heeft een vloeroppervlak van circa 30 m². De woonkeuken kijkt uit op de naastgelegen weiden met een nog relatief jonge kastanjeboom die in de zomermaanden voor de verkoelende schaduw kan zorgen.

Bijkeuken
Bijkeuken en tweede woonkamer Naast de woonkeuken is de bijkeuken gelegen. Hier zijn tevens twee toiletten gesitueerd. Vanuit de bijkeuken kunt u naar de tweede grote (woon)kamer met een vloeroppervlak van circa 48 m². Deze (woon)kamer is opgesplitst in twee separate woon/slaapkamers. Vanuit deze woonkamer komt u weer in de gang met aan de linkerzijde de trapopgang naar de eerste verdieping en rechts weer een doorgang naar de centrale hal. Via een imposant trappenhuis komt u op de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich vijf slaapkamers, een royale badkamer, een cv-ruimte en een overloop met een batterij aan inbouwkasten. Ook is hier vanaf een omloop een prachtig zicht op de centrale hal. De slaapkamers variërend in grootte van 12 en 15 m², 17 m² (2 stuks) en 20 m². De badkamer zelf meet maar liefst 17 m² en is sober doch doelmatig uitgevoerd.

Tweede verdieping
Via het trappenhuis komt u op de tweede verdieping. Op deze verdieping bevinden zich maar liefst zes slaapkamers, een douche- en toiletruimte, de torenkamer en de toegang tot het torentje met klok. De slaapkamers variërend in grootte van 12 en 15 m², 14 m² (2 stuks), 18 m² en 29 m². Alle slaapkamers zijn voorzien van wastafel met warm en koud stromend water. Door de indeling kan deze verdieping gescheiden worden van het woonhuis op de begane grond en de verdieping.

Nr. 5 is het rechter gedeelte van het totale pand. Nr. 5 is ook in verhuurde staat. Vraag alle info aan de makelaar.

+ Toon meer

Makelaar

Mijn Makelaardij woningverkoop in Oss en omgeving
Angelenweg 153, 5349 TG Oss