Pararius Huurwoningen

Te koop: Huis Wollefoppenweg 27-A4 in Rotterdam

€ 530.000,- v.o.n.

Verkocht onder voorbehoud

Details

Buurt
Nesselande
Straat
Wollefoppenweg
Postcode
3059 LG
Vraagprijs
€ 530.000,-
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds
> 3 maanden
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Verdiepingen
3

Woninginformatie

Type woning
Huis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Oppervlakte (m²)
144 m²
Inhoud (m³)
420 m³

Beschrijving

5 karaktervolle nieuwbouwwoningen op ruime kavels!

In het hart van Nesselande aan de welbekende Wollefoppenweg worden in totaal 5 nieuwbouwwoningen gerealiseerd, bestaande uit 4 twee-onder-een-kap-woningen en een vrijstaande villa. De Wollefoppenweg wordt gezien als het historische lint van Nesselande. Alle faciliteiten zoals het winkelcentrum, horeca en het Nesselande strand zijn op loopafstand bereikbaar. De architectuur van de woningen sluit naadloos aan bij de eigentijdse uitstraling van de nieuwbouwwijk.

Vormgeving
Het uitgangspunt voor de vormgeving van de woningen is veel ruimte en lichtinval, waarin aansluiting is gezocht op de architectonische omgeving van Nesselande. De duurzame materialen geven de woningen aan de Wollefoppenweg een kwalitatieve uitstraling die wordt versterkt door de strakke afwerking van de kozijnen, deuren en sfeervolle dakkapellen. De hellende daken met keramische dakpannen zijn een mooi contrast met het ambachtelijk metselwerk van de buitengevels. De luxe voordeuren hebben een bijpassende houtfinish en alle kozijnen zijn uitgevoerd met
kwalitatief hardhout. De groenstroken aan de voorzijde en achterzijde vormen tevens de groene verbinding tussen de verschillende type woningen. De karaktervolle woningen met eigentijdse architectuur vormen een fraai geheel,
passend bij de groene wijk. Een eigen eiland in Nesselande Rotterdam.

Duurzaam
In alle woningen wordt een geavanceerd CO2 gestuurd afzuigsysteem aangebracht en in de woonkamers wordt een CO2 sensor geplaatst. Deze sensor meet de aanwezige CO2 in de woning en zal de ventilatie hierop automatisch aanpassen. In de woning wordt een warmtepomp aangebracht inclusief warmwatervoorziening met capaciteit volgens de Woningborgeisen. De gehele woning wordt voorzien van aangename vloerverwarming voor een duurzaam en comfortabel wooncomfort.

Twee-onder-een-kap-woningen
De twee-onder-een-kap-woningen bestaan uit een begane grond en bovenverdieping. De entree bevindt zich in het midden van de woning en loopt over in de centrale hal, waar ook de trap naar boven is. De benedenverdieping biedt veel ruimte voor een grote woonkeuken en een riant woongedeelte. Op de bovenverdieping zijn 4 royale slaapkamers te vinden met veel lichtinval. De bergruimte met aansluiting voor wasmachine en een loze leiding voor eventueel een droger bevindt zich tegenover de ruime badkamer met ligbad en douche. Op de verdieping is een apart tweede toilet. Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar voor extra bergruimte. Met een indeling die niet standaard is, is een eigen indeling ook mogelijk. Elke twee-onder-een-kap heeft een eigen buitenberging ter beschikking, passend bij de rest van de woning.

Start bouw week 24

Heeft u interesse in dit mooie project en wilt u een brochure, dan kunt u deze downloaden via Funda.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

+ Toon meer

Makelaar

't Goeie Huys Vastgoed B.V. , woningverhuur en woningverkoop in Capelle aan den IJssel en omgeving
Fascinatio Boulevard 510, 2909 VA Capelle aan den IJssel

Toon alle koopwoningen aangeboden door 't Goeie Huys Vastgoed B.V.