Pararius Huurwoningen

Te koop: Huis Oudedijkse Schiekade 108 in Rotterdam

€ 529.000,- k.k.

Details

Buurt
Overschie
Straat
Oudedijkse Schiekade
Postcode
3043 LC
Vraagprijs
€ 529.000,-
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
09-03-2019
Aantal kamers
5

Woninginformatie

Type woning
Huis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1993
Oppervlakte (m²)
152 m²
Perceeloppervlakte (m²)
385 m²
Inhoud (m³)
535 m³

Beschrijving

Een huis waar we met heel veel plezier en heel veel liefde hebben gewoond. Vanuit de woonkamer het altijd weer spectaculaire uitzicht op de tuin. De steiger aan het geduldige water. Een oase van rust en bezinning.

Herenhuis/2 onder 1 kap woning op eigen grond (385 m2), woonoppervlak 152m2, 3 etages, 5 kamers, voortuin, grote achtertuin (22 x 9,2 m), en garage. Eigen oprit met plaats voor een auto. Kindvriendelijke omgeving, rustige straat met uitsluitend bestemmingsverkeer. Onbetaald parkeren.
De op het zuidwesten gelegen achtertuin gaat uit op open water (Rotterdamse Schie). Er is een steiger met aanlegplaats.
Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas, behalve die in de voordeur.

Begane grond
Hal met meterkast, toilet, trap naar 1e etage en deur naar de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer toegang tot de achtertuin.
Het is mogelijk om een deel van de garage bij de woonkamer te trekken.

1e etage
Overloop met trap naar de 2e etage.
Studeerkamer en grote slaapkamer die eventueel te splitsen is, 2e toilet, badkamer met bad en douche. De badkamer heeft een raam waardoor veel licht naar binnen komt. Vanuit de slaapkamer toegang tot een ruime boven de garage gelegen berging met 3 ramen (2 Velux) en radiator. Door het plaatsen van een dakkapel is van de berging een 6e kamer te maken.

2e etage
Overloop met wasruimte en HR combi-ketel (CW6) uit 2008 (jaarlijks gecontroleerd)
2 zolderkamers (353x423m en 380x423m) voorzien van vaste wastafel met koud en warm water. Beide kamers hebben een groot dakraam en een raam aan voor- resp achterzijde.

De trappen naar 1e en 2e etage en beide overlopen zijn eind 2017 gerenoveerd door Upstairs. Treden zijn voorzien van dimbare trapverlichting
De buitenkant van het huis is eind 2018 geschilderd.

Na een dag werken rij je naar huis. Uit de keuken pak je glazen, een fles wijn en wat nootjes. Samen op de steiger. Twee zwanen komen statig voorbij en in de verte verdedigt een waterkip haar territorium. Geklapper van vleugels, een eend vliegt aan en land skiënd op het water. Je zweeft weg op een wolk van geluk.

+ Toon meer

Makelaar

Makelaarsland woningverkoop in Alkmaar en omgeving
Keesomstraat 16 B, 1821 BS Alkmaar