Pararius Huurwoningenszesxwbq

Te koop: Huis De Akkers 36 in Schiedam

€ 375.000,- k.k.

Details

Buurt
De Akkers en De Velden
Straat
De Akkers
Postcode
3124 AD
Vraagprijs
€ 375.000,-
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
> 3 maanden
Aantal kamers
5

Woninginformatie

Type woning
Huis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1990
Oppervlakte (m²)
145 m²
Perceeloppervlakte (m²)
135 m²
Inhoud (m³)
465 m³

Beschrijving

ROYAAL WONEN AAN DE RAND VAN SCHIEDAM.
Riant, extra breed herenhuis met 4 slaapkamers gelegen in woonwijk "De Akkers". In de afgelopen jaren is dit echte gezinshuis grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. De ligging is werkelijk ideaal! Heerlijk rustig maar toch met scholen, winkels, openbaar vervoer en wandel -en fietsmogelijkheden in de directe omgeving.
INDELING
BEGANE GROND
Ruime hal met luxe toilet, meterkast en deur naar de garage/berging met een geweldige vliering.
Brede tuingerichte woonkamer van circa 40 m² en aan de voorzijde een zeer luxe en modern uitgevoerde keukeninrichting met kookeiland en alle denkbare apparatuur.
EERSTE VERDIEPING
Overloop met toeging tot drie slaapkamers van respectievelijk ca. 16 m², 12 m² en 13 m², separaat toilet en een royale badkamer met ligbad, douchecabine, dakvenster en een dubbele wastafel met meubel en verlichting.
TWEEDE VERDIEPING
Ruime overloop met toegang tot de vierde slaapkamer van circa 17 m². Tevens treft u op deze overloop de opstelplaats voor de wasapparatuur, CV-combiketel en ventilatie unit, bergruimte en een vliering.
PLUSPUNTEN VAN DE WONING

* Luxe keuken, echt een droomkeuken;
* Brede dakkapel aan de achterzijde;
* Inpandige garage/berging;
* 2 ruime parkeerplaatsen op eigen terrein;
* Tuin op het zuiden met elektrisch zonnescherm;
* Ventilatiesysteem met warmteterugwinning;
* Afgekochte erfpachtcanon tot 2039;
* Goede staat van onderhoud.
INTERESSE? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Ons advies is om bij het kopen van uw nieuwe woning uw eigen NVM makelaar mee te nemen.
TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
KOOPOVEREENKOMST PAS RECHTSGELDIG NA ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'
“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

+ Toon meer

Makelaar

Schönberger & Van Herk makelaardij woningverkoop in Rotterdam en omgeving
Walenburgerweg 77 77, 3039AE Rotterdam