Vrouwenpolderseweg 36

4353 KA Serooskerke Verspreide huizen Serooskerke
€ 395.000 k.k. Verkocht onder voorbehoud
kamers
6
woonopp.
100 m²
perceelopp.
26365 m²
bouwjaar
Voor 1906

Beschrijving

  • VERKOOP BIJ INSCHRIJVING*

Boerderij bestaande uit een woonhuis met aangrenzende stenen schuur en diverse bijgebouwen.
Het geheel heeft thans een agrarische bestemming en betreft momenteel 1 kadastraal perceel.

Boerderij met schuren en buitenterrein
De boerderij met schuren en het buitenterrein (circa 00.66.65 ha) zijn al enige tijd niet meer in bedrijf, ook de voormalige mini-camping is niet meer actief en niet meer vergund.

Woonoppervlak woonhuis: ca. 100 m²
Inhoud woonhuis: ca. 325 m³

Het vloeroppervlak van de direct aangrenzende stenen landbouwschuur bedraagt ca. 190 m², de schuur is deels bezolderd. Op het terrein bevindt zich tevens nog een vrijstaande landbouwschuur met een vloeroppervlak van ca. 270 m². Op het terrein bevinden zich tevens nog diverse kleinere opstallen, waaronder o.a. een ouder type stacaravan, een toiletunit, een garage en een berging. Het vloeroppervlak van de overige bijgebouwen bedraagt in totaal circa 100 m². Er is geen asbestinventarisatierapport aanwezig, maar een deel van de daken is gedekt met asbestverdachte (golf)platen en er zijn andere asbestverdachte materialen aanwezig. Gegadigden dienen dan ook rekening te houden met bijkomende kosten voor sloop en asbestsanering. Een rapportage van recent bodemonderzoek bij de schuren en het buitenterrein ligt ter inzage tijdens de kijkdagen.

Het woonhuis en de opstallen verkeren in slechte staat van onderhoud. Sloop en herbouw ligt voor de hand.

Landbouwgrond
De landbouwgrond (circa 01.97.00 ha) is een groot deel van 2018 in agrarisch gebruik geweest als zijnde bouwland, maar wordt vrij van pacht geleverd. De grond heeft een eigen ontsluiting via de Kokerheulweg. Er zijn geen rapportages van bodemonderzoek, bemestingsonderzoek of onderzoek naar bodemkwaliteit/ziektes beschikbaar. Het bouwplan van de afgelopen 5 jaar is bekend. Het perceel is voorzien van drainage, echter exacte gegevens qua afstand, diepte en werking zijn niet bekend. Het staat gegadigden uiteraard vrij de gewenste onderzoeken voor eigen rekening te laten verrichten.

Algemeen
Het geheel heeft een fraaie ligging met een goede bereikbaarheid en diverse ontsluitingen vanaf de openbare weg. De bestemming is thans agrarisch, gegadigden die het geheel of een deel daarvan in de toekomst uitsluitend voor wonen willen gaan gebruiken, informeren wij graag verder over de contacten die tot op heden zijn geweest met de gemeente Veere over een bestemmingsplanwijziging van agrarisch naar wonen. Het jachtrecht is voor nagenoeg het gehele kadastrale perceel verhuurd. Herinrichtingsrente bedraagt € 11,94 / ha.

De verkoop van dit object zal per inschrijving plaatsvinden. Op zaterdag 1 december en zaterdag 8 december is er op beide dagen tussen 13.00 – 15.00 uur gelegenheid om het object te komen bezichtigen. Gegadigden dienen zich voorafgaand aan de kijkdagen aan te melden bij ons kantoor en ontvangen vervolgens een inschrijfformulier. Meer informatie over de inschrijfprocedure treft u op dit formulier. Er kan worden ingeschreven voor:

  • Boerderij met schuren en buitenterrein op ca. 00.66.65 ha.
    richtprijs € 390.000,-
  • Landbouwgrond op ca. 01.97.00 ha.
    richtprijs € 160.000,-
  • Boerderij met schuren, buitenterrein en landbouwgrond op totaal 02.63.65 ha.
    richtprijs € 550.000,-

Inschrijfformulieren dienen uiterlijk vrijdag 14 december vóór 12.00 uur volledig binnen te zijn bij Notariskantoor Herwig, Coosje Buskenstraat 202 in Vlissingen.

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000 k.k.
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlak
100 m²
Perceeloppervlak
26365 m²
Inhoud
325 m³

Bouw

Type woning
Huis
Soort woning
Woonboerderij, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Bad, Toilet

Energie

Verwarming
Gasbrander
Warm water
Gas boiler

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, beschut, default.situations_new.outside_built-up_area, bebost gebied, landelijk gebied, open gebied, vrij zicht
Tuin
Aanwezig (6000 m², gelegen op het zuidoosten)

Bergruimte

Schuur/Berging
Aanwezig
Omschrijving
Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar

In de buurt

Openbaar vervoer
Type
Afstand
-
-
-
Supermarkten
Type
Afstand
-
-
-
Scholen en Universiteiten
Type
Afstand
-
-
-
Kinderopvang
Type
Afstand
-
-
-
Meld een probleem met deze woning
Stel een vraag aan de makelaar

Hoogedeure Makelaars Taxateurs

Meld een probleem met deze woning