Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Te koop: Huis De Velde 30 in Zwartsluis

€ 560.000,- k.k.

Details

Buurt
Verspreide huizen De Velde-Zwartewaterklooster
Straat
De Velde
Postcode
8064 PJ
Vraagprijs
€ 560.000,-
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
> 3 maanden
Aantal kamers
6

Woninginformatie

Type woning
Huis
Soort woning
Eengezinswoning
Oppervlakte (m²)
176 m²
Perceeloppervlakte (m²)
28.970 m²
Inhoud (m³)
650 m³

Beschrijving

Tussen Hasselt en Zwartsluis ligt deze mooie woning met voormalige tuinderij. De woning wordt aangeboden op circa 1,6 ha en er is nog circa 1,3 ha bij te kopen. Vraagprijs geheel is € 610.000,-- k.k.
Rond de woning ligt een zeer mooi aangelegde parkachtige tuin. De blikvanger is de grote vijver, die is voorzien van enkele sproeifonteinen. De vijver wordt gevuld vanuit een eigen waterbron en van hieruit kan het water naar de tuinderij worden gepompt.
De woning is gebouwd in 1986 en is voorzien van hardhouten merantikozijnen met dubbele beglazing, centrale verwarming, aangesloten op de gemeente riolering en schotelantenne.
Ligging
De woning ligt midden tussen het natuurgebied de Oldematen en Veerslootlanden en het Zwarte Water met de uiterwaarden.
Het woonhuis
Indeling begane grond:
Hal met vide, toilet en garderobe nis, doorloop naar bijkeuken en woonkamer. Grote L-vormige woonkamer van ca. 41 m2 en voorzien van een open haard.
Woonkeuken (ca. 16.8 m2) met de keuken verdeeld over 2 hele wanden.
Achterhal met toegang tot een kantoor/ slaapkamer beneden, en een bijkeuken voorzien van een aanrechtblok en een douche.
Indeling verdieping:
Royale overloop met 4 slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, douche en een toilet.
Via een slaapkamer is de zolder bereikbaar. Hier hangt ook de centrale verwarmingsketel (Nefit Topline HR combiketel) met extra boiler.
De zijmuren zijn extra hoog uitgevoerd, zodat er meer ruimte onder de kap is ontstaan. Hierdoor is in de woning extra ruimte ontstaan.
Vrijstaande schuur
De schuur is gebouwd in 1985 en is ca. 170 m2 groot. Inpandig is een volledig geïsoleerde autogarage. De schuur zelf is niet geïsoleerd. De ijzeren spanten hebben een vrije overspanning. Het dat bestaat uit asbesthoudende-golfplaten.
De schuur heeft een aparte meterkast voor elektra (ook krachtstroom)en een gasmeter. Tevens is er een toilet aanwezig.
Tuinderij
Achter de schuur begint de voormalige tuinderij. Hier staan nog diverse plastic tunnelkassen, betonpaden, ondergrondse leidingen voor beregening. De kassen en sprinklers met slangen zijn ter overname beschikbaar.
Rond het perceel staat een volwassen bossingel. Dit waarborgt de volledige privacy. Deze tuinderij ligt op een oude zandrug en is goed waterdoorlatend. Dit maakt het zeer geschikt voor het houden van paarden, een minicamping of een theeschenkerij.
Voor en naast de kwekerij ligt weiland.
Bestemmingsplan gegevens
Conform het geldende bestemmingsplan is de bestemming Agrarische Bedrijfsdoeleinden met aanduiding dat deze gronden tevens zijn bestemd voor de uitoefening van een plantenkwekerij.
Kleinschalig kamperen is toegestaan.

+ Toon meer

Makelaar

Schep Makelaardij Schoonhoven woningverhuur en woningverkoop in Schoonhoven en omgeving
Lopikerplein 2, 2871 AN Schoonhoven