Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Te huur: Huurwoning Vliegerlaan in Apeldoorn

€ 1.895,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Apeldoorn West
Postcode
7313 GP
Straat
Vliegerlaan
Oppervlakte (m²)
118 m²
Huurprijs per maand
€ 1.895,-
Beschikbaar per
01-02-2019
Aantal slaapkamers
3
Aangeboden sinds
09-11-2018
Energielabel G
 • Aantal badkamers: 1
 • Woningtype: Huurwoning
 • Tuin
 • Open haard
 • Vloerbedekking: Laminaat, Hout, Tegelvloer
 • Apart toilet
 • Berging
 • Ligbad
 • Begane grond
 • Aparte douche
 • Parkeergelegenheid
 • Exclusief
 • Bouwjaar: 1952

Beschrijving

928161

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.  

Vragen over de woning?  
Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

********************************************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Indeling: ruime hal, toilet, wasruimte voor de was- en droogmachine, berging met meterkast, ruime provisie-/wijnkelder. De royale woonkamer is uitgebouwd en heeft 3 paar openslaande deuren naar de tuin welke het gehele jaar door groen blijft en het ruime en zonnige terras van natuursteen. De nieuwe houtkachel zorgt voor een gezellige sfeer tijdens de wintermaanden. De fraaie inbouwkast is op maat gemaakt en biedt veel praktische opbergruimte en is voorzien van dimbare spotjes. De keuken is door de lichte kleuren en diverse ramen ruim opgezet en voorzien van alle denkbare gemakken zoals een inductie kookplaat, combi oven/magnetron en stoomoven van Siemens. Ook een nieuwe quooker ontbreekt niet in deze frisse keuken.  

1e etage: de gehele 1e etage is voorzien van een praktische laminaatvloer met moderne hoge witte plinten. Er zijn twee ruime slaapkamers en een derde kleinere slaapkamer welke voorzien is van een extra Velux dakraam om de beperkte ruimte optimaal te kunnen benutten. Alle slaapkamers zijn voorzien van een originele inbouwkast met karakteristieke houten paneeldeuren. De comfortabele badkamer beschikt over zowel een designradiator als vloerverwarming. Er is een moderne douche en een separaat bad. Het badkamermeubilair is van het designmerk Alape en past door zijn minimalistische uitstraling perfect in deze moderne badkamer.  

2e etage: via een vlizotrap bereikt u de bergzolder welke geheel is voorzien van een nieuwe vloer.  

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs
De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.  

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm 
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

********************************************
Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer           
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

+ Toon meer

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl