Pararius Huurwoningenszesxwbq

Te huur: Huurwoning Amsterdamseweg in Arnhem

€ 1.145,- /mnd (excl.)

Verhuurd onder voorbehoud

Details

Buurt
Burgemeesterswijk en Hoogkamp
Postcode
6814 GH
Straat
Amsterdamseweg
Oppervlakte (m²)
145 m²
Huurprijs per maand
€ 1.145,-
Beschikbaar per
01-07-2017
Aantal slaapkamers
3
Aangeboden sinds
21-04-2017
  • Aantal badkamers: 1
  • Woningtype: Huurwoning
  • Vloerbedekking: Laminaat
  • Apart toilet
  • Berging
  • Begane grond
  • Aparte douche
  • Parkeergelegenheid
  • Balkon
  • Exclusief

Beschrijving

Ruim appartement in de burgemeesterswijk 

Sfeervolle jaren 30 woning met originele elementen, gelegen in de populaire Burgemeesterswijk. Ruime woonkamer en suite, drie slaapkamers, drie balkons, waarvan het dakterras uitzicht heeft over Sonsbeekpark. Badkamer met bad en douche. Twee aparte toiletten.  

De woning is gelegen op 350 meter afstand van centraal station Arnhem. In de buurt bevinden zich supermarkten, kinderdagverblijven en sportfaciliteiten.
 

********************************************

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs
De eerste maand huur bedraagt eenmalig € 1340 exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele service kosten. (Meer informatie over instaphuurprijs op onze website).

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd.  

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Algemeen
Om in aanmerking te komen voor een Overbruggingsverhuur-woning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

Inkomensnorm 
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals loonbeslag e. d. ) worden op het inkomen in mindering gebracht. Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een "borgtocht". Bij een borgtocht staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

Bezichtigingen
Wanneer u een bezichtigingsafspraak wilt maken voor deze woning, stuurt u ons een e-mail via huren@ overbruggingsverhuur. nl  met de hieronder genoemde gegevens:

- Uw naam 
- Volledig adres van de door u geselecteerde woning 

Bezichtigingen zijn tevens mogelijk in de avonduren en weekenden.

Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat altijd de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

********************************************
Disclaimer
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met Overbruggingsverhuur (huren@). Overbruggingsverhuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Kaart

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl