Pararius Huurwoningen

Te huur: Huurwoning Julianastraat 42 in Dongen

€ 995,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Dongen
Postcode
5104 ER
Straat
Julianastraat
Oppervlakte (m²)
85 m²
Huurprijs per maand
€ 995,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
3
Aangeboden sinds
14-09-2018
 • Aantal badkamers: 1
 • Woningtype: Huurwoning
 • Tuin
 • Apart toilet
 • Berging
 • Ligbad
 • Begane grond
 • Aparte douche
 • Parkeergelegenheid
 • Exclusief
 • Bouwjaar: 1948

Beschrijving

Julianastraat 42 te Dongen, gemoderniseerde hoekwoning in de woonwijk &#**************************************************-pits gaskookplaat, heteluchtoven, afzuiging, vaatwasser, inbouwkoelkast en aansluiting voor Amerikaanse koelkast met water of ijs. De keuken is eventueel uit te bouwen tot aan de stenen berging.

De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en via vaste trap tot de tweede verdieping.
De grote slaapkamer (5,8 x 3,6) is gelegen aan de achter- / tuinzijde en voorzien van ruime inloopkast. De tweede slaapkamer (3,1 x 2,6) is gesitueerd aan de voorzijde van het huis met mooi uitzicht op het parkje en de bossen.

De badkamer is luxe uitgevoerd en van alle gemakken voorzien. Ruime inloopdouche, design radiator, toilet, dubbele wastafel en ligbad.

De tweede verdieping is verdeeld in voorruimte en een ruime kamer (7 x 3,7). In de voorruimte zijn de CV-ketel (Nefit Proline 2015) en de aansluiting voor wasmachine gesitueerd. De zolderkamer is ruim en voorzien van Velux dakraam (2009) en is eventueel uit te breiden met dakkapel.

Tuin:
De achtertuin is voorzien van ruim terras aansluitend aan de woning, grasveldje, appelboom en mooie druif. In de tuin staat een stenen berging.

Bijzonderheden:
- Woning is in 2009 geheel opgeknapt en gerenoveerd;
- Woning deels voorzien van kunststof kozijnen;
- Badkamer geheel gerenoveerd in 2009;
- Gelegen in hele leuke en rustige buurt in centrum van Dongen;
- Alle faciliteiten op loopafstand: scholen, winkels, bos, zwembad, speeltuin.

 

Voorwaarden

De genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t. b. v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e. d. ) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.

Makelaar

Tijdelijk Twee Woningen, woningverhuur in Goirle en omgeving
Edisonstraat 6, 5051 DS Goirle
Toon alle huurwoningen aangeboden door Tijdelijk Twee Woningen