Pararius Huurwoningenszesxwbq

Te huur: Huurwoning Burgemeester Bongaartslaan in Heel

€ 945,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Heel
Postcode
6097 DH
Straat
Burgemeester Bongaartslaan
Oppervlakte (m²)
140 m²
Huurprijs per maand
€ 945,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
4
Aangeboden sinds
18-12-2017
 • Aantal badkamers: 1
 • Woningtype: Huurwoning
 • Tuin
 • Vloerbedekking: Laminaat, Tegelvloer
 • Apart toilet
 • Berging
 • Ligbad
 • Begane grond
 • Aparte douche
 • Parkeergelegenheid
 • Prijs inclusief: Service kosten
 • Bouwjaar: 2004

Beschrijving

928073

 

Deze woning is nog beschikbaar.

 

Bezichtigingen zijn veelal mogelijk in de avonduren en weekenden.  Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.

 

Vragen over de woning?

Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

 

********************************************

 

Begane grond: geheel voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.  Riante woonkamer met dubbele tuindeur naar terras en trapkast. Open keuken met luxe inbouwkeuken voorzien van combi magnetron, vaatwasser, koelkast, diepvries, 5 pits gasfornuis en rvs afzuigkap. De voormalige garage is omgebouwd tot studeerkamer/speelkamer.  

Eerste verdieping: 3 Slaapkamers. Volledig betegelde badkamer met badkamermeubel met wastafel, douchecabine, wandcloset en ligbad.  

Tweede verdieping: 
Te bereiken middels vaste trap. Slaapkamer 4 met dakkapel, dakraam, wasmachine-aansluiting, WTW installatie en Intergas HR cv-ketel.  

Tuin met houten tuinhuis.

 

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

 

Instaphuurprijs

De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

 

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

 

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

 

Huurperiode
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

 

Inkomensnorm
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

 

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

 

********************************************

Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

 

Disclaimer           
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

 

Kaart

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl