Pararius Huurwoningenszesxwbq

Te huur: Huurwoning Zalmstraat in Krimpen aan de Lek

€ 795,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Krimpen aan de Lek
Postcode
2931 HD
Straat
Zalmstraat
Oppervlakte (m²)
70 m²
Huurprijs per maand
€ 795,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
3
Aangeboden sinds
> 3 maanden
 • Aantal badkamers: 1
 • Woningtype: Huurwoning
 • Tuin
 • Vloerbedekking: Laminaat
 • Apart toilet
 • Berging
 • Ligbad
 • Begane grond
 • Parkeergelegenheid
 • Exclusief
 • Bouwjaar: 1900

Beschrijving

927149

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.  

Vragen over de woning?  
Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

********************************************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Sfeervolle karakteristieke  hoekwoning met houten berging en zonnige tuin, gelegen in een rustige woonomgeving op loopafstand van winkelcentrum, scholen en openbaar vervoer.

Indeling

Beg. grond: Hal met meterkast, gezellige living van 33 m2 met moderne laminaatvloer bestaande uit woonkamer en origineel balkenplafond en een uitgebouwde keuken in hoekopstelling, gaskookplaat, koelkast met vriesvak, combi magnetron en vaatwasser. Toilet met vloerverwarming en badkamer met ligbad, douchescherm, wastafelmeubel, vloertegels met vloerverwarming en geheel betegeld tot plafond.

1e verdieping: Overloop met 3 slaapkamers met dakkapel (15m2 met bergruimte, wastafelmeubel en zijraam, 3.06m x 2.30m en 3.06 x 2.00m)

2e verdieping: Vlizotrap naar bergzolder met CV-ketel

Bijzonderheden

Deze uitgebouwde hoekwoning is gelegen in een prettige en rustige woonomgeving met alle voorzieningen op loopafstand. De doodlopende straat is alleen toegankelijk voor auto's van bewoners. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk en is gelegen op het westen waardoor er de gehele middag en avond zon is. De houten berging staat naast de woning.

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs
De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.  

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm 
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

********************************************
Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer           
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Kaart

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl