Pararius Huurwoningen
szesxwbq

Te huur: Huurwoning Veenkamp in Nootdorp

€ 1.040,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Nootdorp
Postcode
2632 AL
Straat
Veenkamp
Oppervlakte (m²)
99 m²
Huurprijs per maand
€ 1.040,-
Beschikbaar per
01-11-2017
Aantal slaapkamers
3
Aangeboden sinds
29-08-2017
Energielabel A
 • Aantal badkamers: 1
 • Woningtype: Huurwoning
 • Vloerbedekking: Hout
 • Apart toilet
 • Berging
 • Ligbad
 • Begane grond
 • Aparte douche
 • Parkeergelegenheid
 • Exclusief
 • Bouwjaar: 2001

Beschrijving

926186

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.  

Vragen over de woning?  
Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

********************************************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

HUISDIEREN niet toegestaan

In de kindvriendelijke woonwijk 'Nieuwe Veen' gelegen, perfect afgewerkte en goed onderhouden maisonnettewoning op de eerste en tweede verdieping met zeer vrij uitzicht en ruime parkeergelegenheid.
Entree en inpandige berging op de begane grond.
Deze leuke woning is op loopafstand gelegen van winkelcentrum Parade, de Dorpsstraat, scholen, kinderopvang, sportvoorzieningen en openbaar vervoer. Goede aansluiting op de A-4, A-12 en A-13.

Verwarming en warmwater door middel van warmte distributie. Wandafwerking gehele woning spachtelputz, woonetage voorzien van hoogwaardig notenhouten planken vloer, plafondafwerking stucwerk met sierlijsten. Slaapetage voorzien van ruime badkamer. Daarnaast een separate sauna. Een woning dus waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten!

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs
De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.  

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 
De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm 
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

********************************************
Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer           
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

 

Kaart

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl