Pararius Huurwoningenszesxwbq

Te huur: Huurwoning Ganzerikstraat in Venlo

€ 1.050,- /mnd (excl.)

Details

Buurt
Klingerberg
Postcode
5925 BJ
Straat
Ganzerikstraat
Oppervlakte (m²)
135 m²
Huurprijs per maand
€ 1.050,-
Beschikbaar per
Direct
Aantal slaapkamers
3
Aangeboden sinds
02-07-2018
Energielabel C
 • Aantal badkamers: 1
 • Woningtype: Huurwoning
 • Vloerbedekking: Tegelvloer
 • Garage
 • Apart toilet
 • Berging
 • Ligbad
 • Begane grond
 • Parkeergelegenheid
 • Exclusief
 • Bouwjaar: 1988

Beschrijving

921134

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.  

Vragen over de woning?
Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

************************************************
Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

De zeer lichte woning is verrassend ruim onder moderne architectuur gebouwd en heeft een zeer ruime tuin met een vrije achterom en veel privacy.

Hal/entree met een trapopgang, toilet met fontein en muziekaansluiting, meterkast, ruime L-vormige doorzonwoonkamer met een moderne luxe open keuken (2007). Op de begane grond ligt een mooie keramische dubbel gebakken lichte vloertegel met vloerverwarming. Ruime aanbouw met veel lichtinval, ronde erker en openslaande deuren naar de grote ruime tuin.

Door de ligging en de grote van de tuin heeft men de gehele dag de mogelijkheid om in de zon te zitten. De tuin is voorzien van buitenverlichting en er is een waterput om de tuin te sproeien. De tuin beidt zeer veel privacy en heeft een vrije achterom, tevens staat er in de tuin een tuinhuis en heeft men toegang naar de ruime verwarmde garage met elektrisch bedienbare poort. Tevens is er in de garage een vlieringruimte met veel opbergruimte.

Huurprijs
De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs
De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurpijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs kunt u terugvinden op onze website.

Borg
Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.  

Overbruggingsverhuur
Deze woning wordt tijdelijk verhuurd op basis van de Wet Doorstroming Huurmarkt 2015. Dit is tijdelijke verhuur van een te koop staande woning. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 
12 maanden (tussentijds door huurder opzegbaar).  

Inkomensnorm 
Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals loonbeslag e. d. ) worden op het inkomen in mindering gebracht. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.   
************************************************

Op naam zetten gas en elektra?
Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer           
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

 

 

Makelaar

Overbruggingsverhuur.nl, woningverhuur in Den Haag en omgeving
Bilderdijkstraat 1, 2513 CM Den Haag
Toon alle huurwoningen aangeboden door Overbruggingsverhuur.nl