Pararius Huurwoningenszesxwbq

Mendes Makelaardij, woningverkoop in Alkmaar en omgeving

Wilhelminalaan 7, 1815 JC Alkmaar

Toon alle koopwoningen aangeboden door Mendes Makelaardij

Over ons

Al sinds jaren is Mendes Makelaardij gespecialiseerd in de verhuur van verschillende soorten woning voor tijdelijk verhuur of voor een langere tijd, in en rond Alkmaar.

Ons verhuuraanbod varieert van kamers, appartementen tot eengezinswoningen (evt. gestoffeerd en/of gemeubileerd) in uiteenlopende prijsklassen.

Wanneer u overweegt uw woning voor korte of langere periode te verhuren, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden u de voordelen van een goed advies en kennis omtrent het verhuren van woningen. Bovendien nemen wij u al het werk uit handen voor het vinden van een juiste huurder!

Ook als u op zoek bent naar een kamer / appartement / huurwoning, en wij hebben niet in ons huuraanbod staan wat u zoekt, neem dan contact op met ons. Wij kunnen dan de mogelijkheden voor u onderzoeken.

Mendes Makelaardij heeft al jaren ervaring in verhuren en heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd. Wij weten vaak wanneer er verhuurde woonruimte vrijkomt en wat de mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie neem contact op met Mendes Makelaardij.