Pararius Huurwoningen
szesxwbq

DAAN makelaardij, woningverkoop in Almere en omgeving

Korte Promenade 62, 1315 HP Almere

Toon alle koopwoningen aangeboden door DAAN makelaardij

Over ons

Vaak denken mensen bij de naam “DAAN” dat het over een man gaan, niets is minder waar…Mijn naam is Daniëlle de Jong, ik ben geboren in het West- Friese stadje Hoorn en opgegroeid in Almere.

Vanaf jonge leeftijd wist ik dat de makelaardij mijn roeping was. En deze droom heb ik met recht kunnen waarmaken. In 2004 studeerde ik af, waarna ik direct mijn carrière in de makelaardij kon starten.

Jong en gedreven, op 21 jaar al aan de slag als makelaar in Almere en al snel kwam er een nieuwe droom om te verwezenlijken: een eigen zaak in het vastgoed.

Om deze droom te behalen moest ik eerst ervaring opbouwen. Na 4,5 jaar kwam de economische crisis, met het besef dat niet alles zonder slag of stoot verloopt, stapte ik over naar de andere kant van het vastgoed: de sociale woningbouw. Ook deze kant van de markt bood veel kansen om meer kennis en ervaring op te bouwen.

Naast mijn fulltime baan, als woonadviseur, bij de woningbouwcorporatie ging ik aan de slag met het uitwerken van mijn doel.

DAAN MakelaardijDe naam was niet moeilijk te verzinnen, het moest iets pakkends zijn, waarin ik mijzelf kon herkennen. De mensen die mij kennen, zien mij als sociaal organisatorisch middelpunt, met een passie voor mensen, plannen en organiseren. Deze mensen noemen mij DAAN.

Het concept van DAAN Makelaardij is gebaseerd op de dienstverlening zoals we die “vroeger” kende, want vroeger was het allemaal zo slecht nog niet.

De makelaars waren vertrouwenspersonen, verleende uitgebreide diensten, waren persoonlijk en actief. Door de invoering van het internet is de hedendaagse makelaar erg afhankelijk geworden van dit super gave interactieve medium. Maar door het internet is het persoonlijke contact erg verminderd.

“ Vroeger kwam de klant eerst gezellig bij de makelaar op de koffie, voordat de speurtocht naar het droomhuis begon. De makelaar bleef ze steunen vanaf de eerste nip tot bij het kopje koffie bij de notaris. Nu? Nu komt er niemand, de makelaar zit aan de Senseo (handig die kleine zakjes, die niet zo snel bederven, het kopje koffie is altijd vers…) en de klant heeft inmiddels ook een Senseo aangeschaft. “

DAAN makelaardij gaat mee met het internet tijdperk, in combinatie met het goede van vroeger, waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat.