DAAN Makelaardij B.V.

Almere

Woningverhuur en woningverkoop in Almere en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Vaak denken mensen bij de naam “DAAN” dat het om een man gaat, niets is minder waar…

Mijn naam is Daniëlle de Jong, ik ben geboren in het West- Friese stadje Hoorn en opgegroeid in Almere.

Vanaf jonge leeftijd wist ik dat de makelaardij mijn roeping was. En deze droom heb ik met recht kunnen waarmaken. In 2004 studeerde ik af, waarna ik direct mijn carrière in de makelaardij kon starten.

Jong en gedreven, op 21 jaar al aan de slag als makelaar in Almere en al snel kwam er een nieuwe droom om te verwezenlijken: een eigen zaak in het vastgoed.

Om deze droom te verwezenlijken moest ik eerst ervaring opbouwen. Maar na 4,5 jaar kwam de economische crisis. Met het besef dat niet alles zonder slag of stoot verloopt, stapte ik over naar de andere kant van het vastgoed: de woningcorporaties. Ook deze kant van de markt bood veel kansen om meer kennis en ervaring op te doen.

Naast mijn fulltime baan, als woonadviseur/verhuurmakelaar, ging ik aan de slag met het uitwerken van mijn doel: Zelfstandig makelaar.

DAAN MAKELAARDIJ

De naam was niet moeilijk te verzinnen, het moest iets pakkends zijn, waarin ik mijzelf kon herkennen. De mensen die mij kennen, zien mij als sociaal organisatorisch middelpunt, met een passie voor mensen, plannen en organiseren. Die mensen noemen mij DAAN.

Het concept van DAAN Makelaardij is gebaseerd op de dienstverlening zoals we die “vroeger” kenden, want vroeger was het allemaal zo slecht nog niet.

De makelaars waren vertrouwenspersonen, verleenden uitgebreide diensten, waren persoonlijk en pro-actief. Door de invoering van het internet is de hedendaagse makelaar erg afhankelijk geworden van dit super gave interactieve medium. Maar door het internet is het persoonlijke contact erg verminderd.

“ Vroeger kwam de klant eerst gezellig bij de makelaar op de koffie, voordat de speurtocht naar het droomhuis begon. De makelaar bood steun vanaf de eerste nip tot bij het kopje koffie bij de notaris. Nu? Nu komt er niemand, de makelaar zit aan de Senseo (handig die kleine zakjes, die niet zo snel bederven, het kopje koffie is altijd vers…) en de klant heeft inmiddels ook een Senseo aangeschaft. “

DAAN makelaardij gaat helemaal mee met het internet tijdperk, maar in combinatie met het goede van vroeger, waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat.

Vanaf 2009 tot en met nu…

Vanaf mei 2009 bestaat DAAN Makelaardij al, op papier bij de Kamer van Koophandel. Allereerste startte DAAN met aankoopbegeleiding en na een paar jaar kwam ook de verkoopbegeleiding erbij. Eerst nog met hulp en tussenkomst van een paar zeer gewaardeerde collega’s. Het leek net één grote hobby, die ik naast mijn werk bij de woningbouwcorporaties uitvoerde.

Voor mij voelt dit nog steeds als één grote hobby, het is namelijk iets wat ik met veel liefde en passie doe! In de afgelopen jaren is DAAN gegroeid, niet alleen persoonlijk maar ook in haar zelfstandigheid en dienstverlening.

Eind 2015 werd het mogelijk om DAAN Makelaardij aan te sluiten bij de Brancheorganisatie VastgoedPRO, waardoor DAAN Makelaardij ook op Funda. nl de woningen -zelfstandig- kon adverteren. Vanaf dat moment is alles in een sneltreinvaart gaan lopen.

Maar niet alleen de markt bloeide op.

DAAN heeft van vele lieve en leuke collega’s bij de woningbouw afscheid moeten nemen, om verder te kunnen groeien en bloeien.

Vanaf februari 2017 is DAAN 100% voor DAAN Makelaardij gegaan!

Onze nieuwste woningen

Jadeplantsoen 17

€ 325.000 k.k.

Krekelplantsoen 1

€ 625.000 k.k.

John Bardeenstraat 13

€ 585.000 k.k.

Daan Hoeksemastraat 131

€ 449.500 k.k.

Anubisstraat 10

€ 525.000 k.k.

Pruimenstraat 12 E

€ 419.500 k.k.

Onze vestiging