Van Westrhenen Makelaardij

Almere

Woningverkoop in Almere en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Van Westrhenen is één van de eerste makelaars in Almere. Al meer dan 30 jaar hebben wij een passie voor wonen en die willen wij graag met u delen.

Bij Van Westrhenen Makelaars werken alleen vrouwen op kantoor. Vrouwen onderscheiden zich in verschillende opzichten van mannen en houden zich meer bezig met huizen en wonen. Het besef groeit dat het zowel voor de vrouwen als voor de mannen waardevol is om aandacht te besteden aan de specifiek vrouwelijke factor in de makelaardij. Huizen zijn immers emotie.

Wij staan voor een persoonlijke benadering door u als klant de ruimte te geven, goed te luisteren naar uw wensen en aandacht te hebben voor details en het doorzien van de praktische aspecten van een woning.

Wij hebben ieder ons eigen specialisme; of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande bouw, ypotheekadvies of taxatie.

Innovatief binnen Almere! Bij ons kunt u zelf bepalen hoe u uw woning wilt verkopen.
U kunt ervoor kiezen bepaalde diensten zelf te doen, maar u kunt er ook voor kiezen de verkoop volledig aan ons toe te vertrouwen. We hebben drie labels samengesteld : Internetlabel, Verkoop-servicelabel en Full-Servicelabel met daarin onze tarieven van onze diensten, transparant en helder. Afgezien daarvan worden de woningen allemaal voorzien van een advies door onze woonstylist. En als u extra diensten wilt inkopen is dat geen probleem. Hoe dan ook, u komt nooit voor verrassingen te staan, want alleen u bepaalt hoeveel u aan de makelaar wilt betalen. Als dat niet helder is!

Wij hopen u te begroeten hetzij online via de website, per telefoon of in onze woonwinkel.

Met vriendelijke groeten van het team Van Westrhenen Makelaardij

Onze nieuwste woningen

Edelhertweg 75

€ 300.000 k.k.

Hollywoodlaan 140

€ 385.000 k.k.

Tante Pollewopstraat 15

€ 250.000 k.k.

Giek 21

€ 495.000 k.k.

Viscontistraat 20

€ 240.000 k.k.

Madagaskarstraat 10

€ 565.000 k.k.

Noolseweg 30 A.

€ 3.345.000 k.k.

Onze vestiging