Pararius Huurwoningen

B&L Vastgoed, woningverkoop in Alphen aan den Rijn en omgeving

Prins Hendrikstraat 91, 2405 AH Alphen aan den Rijn

Toon alle koopwoningen aangeboden door B&L Vastgoed

Over ons

B&L Vastgoed is dé specialist in het verhuren en verkopen van particuliere woningen in de regio Alphen aan den Rijn. Wij weten als geen ander waar u behoefte aan heeft. Elk jaar bemiddelen wij in opdracht huurders, verhuurders, kopers en verkopers. Kandidaten die wij zorgvuldig begeleiden met hun zoektocht naar ideale woonruimte.

Wanneer u overweegt uw woning te willen gaan verhuren/ verkopen kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken. Wij zullen dan tijd reserveren om samen met u kennis te maken, de woning te inventariseren en de verhuur-/ verkoopbaarheid van uw woning te bepalen.

Advies op maat
Voordat wij een woning in de verhuur/ verkoop nemen komen wij langs om persoonlijk met u kennis te maken. Wij adviseren u over de haalbare huur-/verkoopprijs en over de verhuur-/ verkoopbaarheid van de woning.

Tenslotte zullen er foto’s gemaakt worden die bij de woningadvertentie zullen worden bijgevoegd. De advertentie wordt automatisch geplaatst op www. pararius. nl en www. funda. nl, de meest succesvolle landelijke website's op dit moment.

Wij streven naar effectiviteit voor alle betrokken partijen.

+ Toon meer

Medewerkers

  • JJL Jansen
    JJL Jansen
    Verkoopmakelaar

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door B&L Vastgoed