Pararius Huurwoningen

ACM Vastgoed Management B.V., woningverhuur in Amsterdam en omgeving

Bijlmerdreef 101, 1102 BP Amsterdam

Over ons

Bent u op zoek naar een huurwoning in de regio groot Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

ACM Vastgoed biedt een breed scala aan huurwoningen, zowel bestaand bouw als nieuwbouwwoningen door heel Nederland. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte huurwoning.

ACM doet meer dan alleen maar huurwoningen aanbieden via haar website. Wanneer u een keuze heeft gemaakt zullen wij u begeleiden tijdens de bezichtiging van het appartement. We begeleiden u tijdens het bekijken van één of meerdere potentiële woningen en geven u relevante informatie over de omgeving, nabijheid van voorzieningen en vervoer. Wanneer u een keuze heeft gemaakt tekenen we samen de huurovereenkomst en stellen u voor aan de beheerder van uw nieuwe woning. Wij werken voornamelijk voor grote institutionele beleggers met huurwoningen in de vrije sector.

Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in woningverhuur. Als u uw woning wilt verhuren of bij een externe partij in beheer wil geven, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij matchen onze woningzoekenden aan uw onroerend goed. Daarnaast is ACM ook aangesloten bij branchevereniging Vastgoedmanagement Nederland.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikt appartement of eengezinswoning? Een andere vraag? Wij horen graag van u!

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op:

Bijlmerdreef 101 - derde verdieping
1102 BP Amsterdam
Telefoon: 20757 06 03
E-mail: amsterdam@acmvgm. nl

+ Toon meer

Medewerkers

  • Gisella Mertens
    Gisella Mertens
    Commercieel medewerker

+ Toon meer

Overige vestigingen

ACM Vastgoedmanagement Groningen