Pararius Huurwoningen

City Homes, woningverhuur in Amsterdam en omgeving

Frederik Hendrikstraat 125 H, 1052 HP Amsterdam

Toon alle huurwoningen aangeboden door City Homes

Over ons

Cityhomes is uw agent voor verhuren en huren van woonruimte. Wij staan voor een goede en snelle service. Als verhuurder is uw grootste zorg het vinden van de juiste huurder en het waarborgen van een optimaal rendement. Als huurder wilt u snel en effcient de juiste woning vinden met een betrouwbare verhuurder.

ZOEKOPDRACHT

Het start met een uitgebreid intakegesprek waarin we uw woonwensen bespreken en adviseren over de mogelijkheden binnen uw budget.

Tijdens of na het intakegesprek stellen we een selectie geschikte huurwoningen samen. Dit kunnen huurwoningen uit het bestand van Cityhomes zijn, maar ook die van collega-verhuurmakelaars en uit uw eigen lijst.

Voor deze woningen wordt in overleg met collega-makelaars een efficiënte bezichtigings-route ingepland.

Bevalt een van de huurwoningen dat u tot aanhuur over wilt gaan? Dan krijgt u van ons een betrouwbaar advies.

Wordt de huurwoning via Cityhomes verhuurd, dan stellen wij een contract met u op. Is dit niet het geval, dan zullen wij de opgestelde huurovereenkomst voor u controleren.

Bij het overhandigen van de sleutel, zijn wij aanwezig voor een grondige check in. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is.

De kosten voor onze inspanning is afhankelijk van de huurwoning naar uw keuze. Bij het aanhuren van een huurwoning geadverteerd op de site van Cityhomes betaalt u contract kosten, € 175,00 exclusief btw. Voor andere huurwoningen vragen wij een aanhuur-vergoeding gelijk aan de kosten vermeldt in het servicepakket van uw keuze.

+ Toon meer