Pararius Huurwoningen

Babs Persoons B.V., woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Prinsengracht 963 B, 1017 KL Amsterdam

Toon alle huurwoningen aangeboden door Babs Persoons B.V.

Toon alle koopwoningen aangeboden door Babs Persoons B.V.

Over ons

In 1976 legde Babs Persoons het fundament voor het huidige Makelaarskantoor Babs Persoons. Een professioneel kantoor aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Een garantie voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een moderne kijk op het makelaarsvak.

Na 12 jaar met veel enthousiasme bij het kantoor te hebben gewerkt heeft Roger Heemskerk in 2008 het makelaarsstafje van Babs overgenomen. Binnen ons kantoor zijn kwaliteit en service nog steeds erg belangrijk. Onze makelaars en assistenten beschikken over de benodigde vakkennis en werken aan permanente bijscholing. Daarnaast bieden de NVM-regels en de NVM-erecode u zekerheid en veiligheid.

Wij bieden een woningaanbod variërend van monumentale panden tot moderne nieuwbouwappartementen, in de koop- en huursector, in zowel het hogere als in een lager marktsegment. Verkoop en aankoop, verhuur en aanhuur, taxaties en projectadvisering zijn onze werkterreinen.

Makelaarskantoor Babs Persoons is gevestigd op Prinsengracht 963 en staat van oudsher bekend als de centrum- of grachtenmakelaar. Wij zijn echter actief in de regio groot Amsterdam.

Zoekt u een makelaar die actief is in Amsterdam en de omliggende gemeenten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Roger Heemskerk
  Roger Heemskerk
  Makelaar
 • Thomas Timmerman
  Thomas Timmerman
  Kandidaat-makelaar
 • Peter Jurgens
  Peter Jurgens
  Kandidaat-makelaar

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Babs Persoons B.V.