De Graaf & Groot Makelaars

Amsterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Ruim 50 jaar thuis in de Vastgoedmarkt van Amsterdam

Met 50 jaar ervaring in (Groot) Amsterdam is De Graaf & Groot Makelaars een alom gerespecteerd kantoor. Een kantoor dat haar goede naam eer aan doet door het leveren van betrokken en integere dienstverlening. De Graaf & Groot Makelaars is van oudsher gespecialiseerd in het makelen, de aan- en verkoop van woningen en objecten, maar door de tijd heeft het kantoor haar dienstenpakket uitgebreid naar alle relevante gerelateerde diensten.

Het gedreven team van De Graaf & Groot Makelaars wordt gevormd door een kern van 7 makelaars, ondersteund door 2 binnendienst medewerkers. Gezamenlijk stellen zij alles in het werk om de belangen van onze cliënten in de veelzijdige wereld van het vastgoed te behartigen.

De Graaf & Groot Makelaars onderscheidt zich van haar collega’s door een omgang die zowel zakelijk sterk als oprecht menselijk mag worden genoemd. Medewerkers zetten een stap extra voor elkaar én voor het grote bestand aan vaste en nieuwe klanten. Dat uit zich een persoonlijke benadering, flexibiliteit en gedegen advies.

Deskundigheid en Persoonlijke benadering

De Graaf & Groot Makelaars is een oerdegelijk Amsterdams makelaars-kantoor dat met haar tijd meegaat. Niet alleen staan wij alom te boek als een ‘full service’ kantoor, daarnaast zien wij ook hoe de consument van vandaag andere eisen en verwachtingen heeft dan diezelfde consument gisteren had.

Steeds meer mensen regelen zaken rondom hun onroerend goed zelf en zoeken louter op geijkte momenten de expertise van professionals. De Graaf & Groot Makelaars ziet daarin de bevestiging van haar waarde als professional in de markt. En neemt, zoals zij dat al van oudsher doet, haar cliënten nog altijd de zorgen en lasten uit handen. Dat is de rol van De Graaf & Groot Makelaars bij één van de grootste financiële en wellicht emotionele veranderingen in uw leven.

Ons specialisme is uiteraard het makelen zelf: de aankoop en verkoop van uw huis en het taxeren van objecten. Maar daarnaast zijn wij ook goed ingevoerd in de gebruiken en regels van de Amsterdamse Onroerend Goed Veiling en kunnen we u begeleiden bij splitsing of als assurantiën-tussenpersoon. Uiteraard heeft onze jarenlange ervaring in (Groot) Amsterdam ons ook een solide netwerk van hypotheekverstrekkers opgeleverd, een netwerk waarvan u kunt meeprofiteren.

Al met al is ieder van de negen medewerkers van De Graaf & Groot Makelaars er voor ú, met advies, begeleiding, aandacht en de ervaring om daar waar nodig zachtjes op de rem te trappen of juist razendsnel te schakelen.

DE GRAAF & GROOT MAKELAARS
VERTROUWD EN BETROKKEN

Onze nieuwste woningen

Bosboom Toussaintstraat 37 2

€ 725.000 k.k.

Orteliusstraat 99 H

€ 670.000 k.k.

Linnaeusstraat 27 B

€ 725.000 k.k.

Pasteurstraat 43

€ 890.000 k.k.

Willemsparkweg 36

€ 7.500 per maand

Vespuccistraat 116 3

€ 600.000 k.k.

Govert Flinckstraat 332 D

€ 1.850 per maand

Bennebroekstraat 37 H

€ 885.000 k.k.

Van 't Hofflaan 16 A

€ 900.000 k.k.

Onze vestiging