Pararius Huurwoningen

Dokter Makelaardij, woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Prinsengracht 679 H, 1017 JT Amsterdam

Toon alle huurwoningen aangeboden door Dokter Makelaardij

Toon alle koopwoningen aangeboden door Dokter Makelaardij

Over ons

Dokter Makelaardij is een all-service makelaarskantoor.

Wij kennen Amsterdam en Amsterdam kent ons. Dat betekent dat we goed op de hoogte zijn van álles wat er gebeurt op de Amsterdamse huizenmarkt, of het nu gaat om het verkopen van huizen of de aankoop van woningen. We lopen voorop en zitten vooraan. Alleen dan weet je als eerste welke pareltjes er in de verkoop komen.

Dokter Makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Amsterdamse Makelaarsvereniging (MVA). Wij verkopen, kopen (ook op de Amsterdamse huizenveiling), taxeren, maken waardebepalingen en adviseren bij de verwijzing naar een hypotheekadviseur.

Dokter Makelaardij heeft een indrukwekkende reputatie. Amsterdamse bluf? Welnee, wij zijn gewoon innovatief, verstandig, handig, snel en denken met u mee. Geen megakantoor waar u als klant een nummer wordt, maar ook weer niet té klein.

Er werken vier geregistreerde RMT-makelaars, drie kandidaat-makelaars K-RMT en een binnendienstmedewerkster bij Dokter Makelaardij. Wie van hen voor u aan de slag gaat, bepaalt u zelf. Kennismaken met onze makelaars?

Dokter Makelaardij is in 1989 opgericht door Rene Dokter. Tegenwoordig gevestigd aan het Spui, het beroemde plein in de binnenstad van Amsterdam. Zelfs direct naast het bekende café-restaurant Luxembourg en café Hoppe, tegenover Athenaeum Boekhandel en het Begijnhof. Makkelijk te vinden én te bereiken. Onze niet te missen etalage wordt dagelijks door velen (ook úw doelgroep) bekeken.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Rene Dokter
  Rene Dokter
  Makelaar
 • Jip Oudes
  Jip Oudes
  Makelaar
 • Harm Plante
  Harm Plante
  Makelaar
 • Dennis Thomassen
  Dennis Thomassen
  Makelaar
 • Douwe van den Broek
  Douwe van den Broek
  Makelaar
 • Arlene Visser
  Arlene Visser
  Commercieel medewerker
 • Margot van de Poll
  Margot van de Poll
  Commercieel medewerker
 • Susanne Dijkstra
  Susanne Dijkstra
  Assistent makelaar
 • Petra Simera
  Petra Simera
  Office manager

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Dokter Makelaardij