Dokter Makelaardij

Amsterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Dokter Makelaardij is een all-service makelaarskantoor.

Wij kennen Amsterdam en Amsterdam kent ons. Dat betekent dat we goed op de hoogte zijn van álles wat er gebeurt op de Amsterdamse huizenmarkt, of het nu gaat om het verkopen van huizen of de aankoop van woningen. We lopen voorop en zitten vooraan. Alleen dan weet je als eerste welke pareltjes er in de verkoop komen.

Dokter Makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Amsterdamse Makelaarsvereniging (MVA). Wij verkopen, kopen (ook op de Amsterdamse huizenveiling), taxeren, maken waardebepalingen en adviseren bij de verwijzing naar een hypotheekadviseur.

Dokter Makelaardij heeft een indrukwekkende reputatie. Amsterdamse bluf? Welnee, wij zijn gewoon innovatief, verstandig, handig, snel en denken met u mee. Geen megakantoor waar u als klant een nummer wordt, maar ook weer niet té klein.

Er werken vier geregistreerde RMT-makelaars, drie kandidaat-makelaars K-RMT en een binnendienstmedewerkster bij Dokter Makelaardij. Wie van hen voor u aan de slag gaat, bepaalt u zelf. Kennismaken met onze makelaars?

Dokter Makelaardij is in 1989 opgericht door Rene Dokter. Tegenwoordig gevestigd aan het Spui, het beroemde plein in de binnenstad van Amsterdam. Zelfs direct naast het bekende café-restaurant Luxembourg en café Hoppe, tegenover Athenaeum Boekhandel en het Begijnhof. Makkelijk te vinden én te bereiken. Onze niet te missen etalage wordt dagelijks door velen (ook úw doelgroep) bekeken.

Wie zijn wij?

Rene Dokter

Makelaar

Jip Oudes

Makelaar

Harm Plante

Makelaar

Dennis Thomassen

Makelaar

Douwe van den Broek

Makelaar

Arlene Visser

Commercieel medewerker

Margot van de Poll

Commercieel medewerker

Susanne Dijkstra

Assistent makelaar

Petra Simera

Office manager

Onze nieuwste woningen

Surinameplein

€ 1.850 per maand

Eerste Constantijn Huygensstraat

€ 1.900 per maand

Koggestraat

€ 1.500 per maand

Onze vestiging