ERA Van de Steege Amsterdam-Centrum

Amsterdam

Woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek. "

Dit is onze missie! Want er is maar weinig zo belangrijk als een dak boven je hoofd of werkplek. Bij Van De Steege zijn wij ons ervan bewust, dat we dagelijks bezig zijn met levensbeslissingen van mensen. Wij zorgen ervoor dat men terugkijkt op een zorgeloos proces én streven altijd naar een goede beoordeling van de klant.

Maak kennis met de Van De Steege Makelaarsgroep, de grootste makelaar in regio Amsterdam.

Vanuit kantoren in en om de stad en met een enorme groep van enthousiaste mensen, zijn wij dagelijks super gemotiveerd bezig met het helpen van mensen. Bij het verkopen of verhuren van woningen en/ of bedrijfspanden. De verschillende specialismen houden wij gescheiden, dus je hebt altijd te maken met een professional!

En die professionals;

- Leggen de lat enorm hoog en overtreffen verwachtingen
- Zijn ontzettend gepassioneerd en zien makelen als een “kunst”
- Zijn vindingrijk en omarmen innovatie

Afhankelijk van het specialisme én om kwaliteit te kunnen waarborgen zijn wij lid van o. a. de NVM, MVA, G7 en ERA. Als ERA lid maken wij deel uit van een wereldwijd netwerk van kwaliteitsmakelaars. Deze van oorsprong Amerikaanse organisatie, is actief in meer dan 35 landen en heeft ca.3.500 leden. ERA Makelaar zijn, houdt meer in dan de drie letters voeren in je bedrijfsnaam. Zo zijn onze pijlers gelijk aan die van de organisatie: snellere verkoop, optimale prijs en geen zorgen achteraf. Ook een vooruitziende blik is typerend voor ERA Real Estate. Daarom doen wij jaarlijks inspiratie op in de Verenigde Staten. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Schakel niet zomaar een makelaar in, schakel ERA Van De Steege in!

Onze nieuwste woningen

Cliostraat 17 HS

€ 1.040.000 k.k.

Verbindingstraat 5 III

€ 350.000 k.k.

Krugerstraat 29 D

€ 700.000 k.k.

Stadionweg 132 1

€ 875.000 k.k.

Stadionweg 112 HS

€ 1.190.000 k.k.

Joan Muyskenweg 2 N

€ 950.000 v.o.n.

Herengracht 114 2A

€ 450.000 k.k.

Onze vestiging