Van de Steege Amsterdam-West

Amsterdam

Woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wil je een huis kopen of verkopen in Amsterdam West? Wij zorgen er voor dat jij terug kan kijken op een zorgeloos proces. Wij zijn ons namelijk bewust dat we dagelijks bezig zijn met levensbeslissingen van mensen. Er is immers weinig zo belangrijk als een dak boven je hoofd!

Wij hebben een breed aanbod in Amsterdam en omgeving. Zo hebben wij voor iedere koper of huurder altijd een woning. Zo’n woning kan in de vorm van bijvoorbeeld een eengezinswoning, appartement, nieuwbouw huis of zelfs een luxe villa zijn. Wil je dus dichter bij je kleinkinderen wonen? Ben je op zoek naar iets groters, of juist iets kleiners? Ga je samen wonen? Ontdek dan onze koopwoningen, nieuwbouw woningen of huurwoningen.

Waarom kiezen mensen steeds weer opnieuw voor Van de Steege Makelaarsgroep? Vanuit kantoren in en om de stad en met een enorme groep van enthousiaste medewerkers, zijn wij dagelijks super gemotiveerd bezig met het helpen van mensen. Daarnaast hebben wij in ons meer dan 50-jarig bestaan veel kennis en ervaring opgebouwd en heb je altijd te maken met een professional.

En die professionals;

- Leggen de lat hoog

- Zijn ontzettend gepassioneerd

- Overtreffen verwachtingen

- Zijn bijzonder vindingrijk

- Hebben kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen

Afhankelijk van het specialisme én om de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn wij lid van/aangesloten bij o. a. de NVM, MVA, NVM Woningmarktconsultants, Amsterdam Woont en G7 Bedrijfsmakelaarsgroep. De afgelopen jaren ontvingen wij als ERA makelaar herhaaldelijk internationale awards voor meest verkopende makelaar van Nederland en kregen wij een vermelding in de top 10 van de Vastgoed Top100.

Schakel niet zomaar een makelaar in. Schakel Van de Steege in!

Wie zijn wij?

Roy Veltman

Register makelaar

Erik Jan Broersma

Makelaar

Angelique Schoot

Commercieel medewerker

Melissa van der Meer

Commercieel medewerker

Onze nieuwste woningen

Ruys de Beerenbrouckstraat 91

€ 275.000 k.k.

Overtoom 545

€ 600.000 k.k.

Hekla 46

€ 415.000 k.k.

Hekla 19

€ 549.000 k.k.

Kerdijkhof 7

€ 425.000 k.k.

Stadionweg 136 HS

€ 975.000 k.k.

Johan Huizingalaan 268 1

€ 375.000 k.k.

Hamontstraat 62

€ 550.000 k.k.

Vrijburg 77

€ 469.000 k.k.

Onze vestiging