Visch & Van Zeggelaar Amsterdam

Amsterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Bij Visch & van Zeggelaar zetten wij geen woningen te koop, wij verkopen ze! Met onze kennis en expertise zorgen wij dat we jou goed begeleiden én jouw woning zo goed mogelijk verkopen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze vestigingen

Ons team is werkzaam vanuit twee vestigingen, gelegen in Bussum en Amsterdam. Vanuit onze locaties bedienen wij zowel het Gooi als Groot-Amsterdam, wat zorgt dat je ons tegenkomt in plaatsen als Naarden, Huizen, Laren, Blaricum, Hilversum, Eemnes, Baarn, Muiden, Muiderberg, Amstelveen en omliggende plaatsen in het Gooi en de Vechtstreek alsmede dus ook Bussum en Groot-Amsterdam.

Werkwijze

Dankzij onze jarenlange ervaring en het simpele feit dat wij zelf ook gewoon in een huis wonen, weten wij in een eerste gesprek al snel te ontleden waar jij behoefte aan hebt. Tel daar onze deskundigheid en onze marktkennis bovenop, en je begrijpt dat wij jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Zo vinden wij persoonlijk contact ontzettend belangrijk en bieden wij kwaliteitsgarantie door ‘afspraak is afspraak’ na te leven. En omdat de wereld van de makelaardij nooit stilstaat, staat innovatie hoog in het vaandel bij Visch & van Zeggelaar. Wij bewegen mee met de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, simpelweg om ervoor te zorgen dat jij hier de vruchten van plukt.

Onze nieuwste woningen

Kloveniersburgwal 103 2V

€ 850.000 k.k.

Jacob van Lennepkade 324 III

€ 365.000 k.k.

Albert Cuypstraat

€ 1.400 per maand

Vrolikstraat 317 3

€ 435.000 k.k.

Vrolikstraat 277 II

€ 365.000 k.k.

Nieuwe Keizersgracht 432

€ 575.000 k.k.

Ferdinand Bolstraat 6 B

€ 480.000 k.k.

Nieuwezijds Voorburgwal

€ 1.495 per maand

Onze vestiging