Tijmen Kroes Makelaardij

Apeldoorn

Woningverhuur en woningverkoop in Apeldoorn en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Tijmen Kroes

Wij zijn de leven-wonen-ondernemen adviseurs van Apeldoorn. Wij zijn er voor iedereen die z’n zaken goed voor elkaar wil hebben. Voor jezelf of je bedrijf. Hoe? Met ruim 40 specialisten en meer dan 40 jaar ervaring halen we alles voor jou uit de kast. Zo zorgen we dat al jouw zaken echt goed geregeld zijn.

Tijmen Kroes Makelaardij aan de Prinses Beatrixlaan 260 in Apeldoorn

U bent van harte welkom, om onder het genot van een kopje koffie of thee, het woningaanbod te bekijken of de mogelijkheden tot verkoop van uw woning te bespreken met NVM woningmakelaars Frank Huibers en/of Richard Stolk. Ook de binnendienst medewerkers staan u graag te woord. Wij nemen graag de tijd om u goed voor te lichten bij ons op kantoor of bij u thuis. Onze bedrijfsmakelaar Marco Aartsen komt graag bij uw zakelijk onroerend goed langs.

Persoonlijk, betrokken en deskundig

Het team staat voor persoonlijk contact en betrokkenheid. We denken met u mee in mogelijkheden, niet in beperkingen. Dat mag u ook verwachten van uw NVM-makelaar. Frank, Richard en Marco hebben jarenlange ervaring, zijn lid van de NVM en gecertificeerd bij Vastgoedcert. Altijd in beweging, actief en op zoek naar de beste mogelijkheden voor de kopers en de verkopers. We blijven alert zodat u en wij goed voorbereid zijn op de toekomst. Deskundigheid, stabiliteit en kwaliteit zijn gewaarborgd. Dat is prettig om te weten in deze roerige tijden.

Onze vestiging