EHR Arnhem

Arnhem

Woningverhuur in Arnhem en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Executive Home Rentals

In 1994 richtte Olga Fonteijn Executive Home Rentals (EHR) op. Haar missie: bemiddeling in tijdelijke woning verhuur voor de zakelijke markt.

Sinds 1994 groeide EHR in Arnhem uit tot een van grootste spelers op de markt voor tijdelijke woonruimte, dit was de aanleiding om in 2010 de beproefde EHR formule uit te gaan rollen over de rest van Nederland. Inmiddels is EHR uitgegroeid tot een franchiseorganisatie in tijdelijke verhuurbemiddeling met vestigingen in meerdere regio's door heel Nederland, met als doelstelling het bedrijfsleven in heel Nederland kunnen bedienen in hun behoefte naar tijdelijke woonruimte.

In al haar regio's werkt EHR met zelfstandige ondernemers die het leveren van service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Samen met deze ondernemers wordt er dagelijks gewerkt aan de ontwikkeling van de EHR formule, op deze manier kunnen zij klanten iedere keer weer uitstekend helpen; of het nu gaat om het huren of verhuren van een woning.

Uitgebreid dienstenpakket
Naast de bemiddeling tussen huurder en verhuurder biedt EHR in verschillende regio's ook de mogelijkheid tot het beheren van een verhuurd pand. De EHR service gaat beslist een stap verder, professionaliteit gaat bij ons hand in hand met betrokkenheid. Het gehele huur- en/of verhuurtraject wordt persoonlijk begeleid door een van onze verhuurmakelaars.

Toegewijd team
Ervaring sinds 1994 betekent dat de EHR makelaars weten wat er speelt bij expats, bedrijfsleven en particulieren. Vanuit alle vestigingen draagt EHR met een toegewijd team zorg voor gedegen verhuur oplossingen en woonplezier voor huurders.

Onze nieuwste woningen

De Geer 6

€ 1.650 per maand

Aalscholversingel 72

€ 985 per maand

IJsselkade 14

€ 1.275 per maand

Prins Hendrikstraat 52 1

€ 1.000 per maand

Dianaplantsoen 72

€ 1.560 per maand

De Kerspel 5

€ 1.950 per maand

Boulevard Heuvelink 188

€ 2.600 per maand

Pompenmaker 7

€ 1.400 per maand

Mezenlaan 8

€ 2.250 per maand

Onze vestiging