Trieling & Jacobs

Beek en Donk

Woningverhuur en woningverkoop in Beek en Donk en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Trieling & Jacobs makelaars - taxateurs is gevestigd in het centrum van Laarbeek. Vanuit dit kantoor staat een enthousiast team klaar om u op een creatieve en onderscheidende wijze van dienst te zijn bij de verkoop of verhuur van uw woning of bedrijfs onroerend goed. Onze persoonlijke, pro-actieve en deskundige aanpak zijn een garantie voor een zorgeloze verkoop of verhuur.

Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst als gecertificeerd taxateur voor het uitvoeren van taxaties van woonhuizen en bedrijfsobjecten. Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), zodat u als consument zeker weet dat u met een goed opgeleide en deskundige makelaar in zee gaat.

Een specialisme van Trieling & Jacobs makelaars - taxateurs is de aan- en verkoop van woningen in het hogere marktsegment. Middels het Statig Wonen concept kunnen wij opdrachtgevers, die een woning bezitten of zoeken in het hogere marktsegment een unieke dienstverlening aanbieden. Met dit onderscheidende concept worden vraag en aanbod in de hogere prijsklasse perfect op elkaar afgestemd, kijk hiervoor op www. statigwonen. nl.

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijk gesprek met één van onze makelaars dan kunt u contact met ons opnemen voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Dit kan telefonisch of per e-mail: T: ********************info@trielingjacobs. nl.

Onze nieuwste woningen

Pater Becanusstraat 56

€ 225.000 k.k.

Veerstraat 15

€ 475.000 k.k.

Peggenhoeve 38

€ 325.000 k.k.

Dokter Timmerslaan 1 d

€ 239.000 k.k.

Tramstraat 14

€ 489.000 k.k.

Hugo Thijssensplein 2

€ 525.000 k.k.

Dokter Timmerslaan 11

€ 275.000 k.k.

Onze vestiging