Pararius Huurwoningen

bredawonen.com, woningverhuur in Breda en omgeving

Bavelselaan 143, 4834 TA Breda

Toon alle huurwoningen aangeboden door bredawonen.com

Over ons

Bent u op zoek naar een serieus en meedenkend (ver)huur bemiddelings-kantoor?

Dan is BredaWonen de ideale oplossing voor u!

Wij richten ons op het verhuren van woonhuizen, appartementen, studio’s en studentenkamers. Ook op het gebied van beheer en onderhoud kan BredaWonen aan nagenoeg al uw wensen voldoen. Door onze persoonlijke verhoudingen met huurder, verhuurder en derden kan BredaWonen deze verschillende aspecten op een gewenste manier invullen.

BredaWonen is een (ver)huurbemiddelingskantoor dat al ruim 10jaar actief is in de verhuur en het beheer van woonruimte in Breda en directe omgeving. BredaWonen richt zich op de sectoren: verhuur van kamers, verhuur van studio’s en verhuur van appartementen. Naast deze verhuur-aspecten richt het bureau zijn activiteiten op het beheer en onderhoud van panden en het geven van advies hieromtrent aan de eigenaren.

Door onze directe en korte lijnen met de belanghebbenden kan het bureau door een persoonlijke benadering en een nagenoeg 24 urige bereikbaarheid borg staan voor een hoge kwaliteitsgarantie. Voor verdere informatie neem contact op met BredaWonen. Onze medewerkers staan U graag te woord.

+ Toon meer