Pararius Huurwoningen

Rotsvast Breda, woningverhuur en woningverkoop in Breda en omgeving

Academiesingel 40, 4811 AC Breda

Toon alle huurwoningen aangeboden door Rotsvast Breda

Over ons

Rotsvast Breda
Vanuit een klein kantoor in Rotterdam begon de Rots-Vast Groep ('Rotterdams Vastgoed') in 1989 haar bestaan. Inmiddels zijn we een Cooperatie. Rotsvast Coopertief is een organisatie met meer dan 20 vestigingen door heel Nederland. En we blijven groeien!

Met professionele adviseurs en een ruime kennis van de markt biedt Rotsvast u uiterst betrouwbare dienstverlening. Het bewijs: het brede netwerk van tevreden huurders en verhuurders dat wij sinds 1989 hebben opgebouwd.

Huren
Rotsvast verhuurt in principe aan iedereen die op zoek is naar woonruimte. Studenten, alleenstaanden, gezinnen en bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle soorten woonruimte: van kamer tot villa, gestoffeerde appartementen, gemeubileerde of kale huurwoningen.

Méér dan 65% van alle woningzoekenden die zich bij de Rotsvast registreert, is succesvol.

Verhuren
Als dé specialist op het gebied van verhuur & vastgoedbeheer adviseren en bemiddelen wij snel en efficiënt bij het verhuren van huurwoningen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het laten beheren van uw panden. Wij streven naar een optimale dienstverlening. Ook op gebied van aankoopbegeleiding kunnen we u op dezelfde kwalitatieve en betrouwbare wijze van dienst zijn.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Willem
  Willem
  Makelaar
 • Jacqueline Bartijn
  Jacqueline Bartijn
  Verhuurmakelaar
 • Vivienne van de Kamp
  Vivienne van de Kamp
  Verhuurmakelaar
 • Bianca Neefs
  Bianca Neefs
  Verhuurmakelaar
 • Joanne Staal
  Joanne Staal
  Binnendienst

+ Toon meer