Beerschoten Makelaars

Bussum

Woningverhuur en woningverkoop in Bussum en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Door Beerschoten makelaars wordt een breed palet aan dienstverlening verzorgd van bedrijfskundig advies tot en met juridisch advies. Wij houden ons ook bezig met beleggingen in de opkomende markten.

Ten aanzien van het onroerend goed hanteren wij de gebruikelijke tarieven.

Als beëdigde makelaars/taxateurs bieden wij in alle gevallen een concurrerende prijs als courtage bij zowel een volledige dienstverlening als ook bij een deeldienst. Voor een persoonlijk gesprek zonder verplichtingen en een waardebepaling zonder kosten is een verzoek per email of per telefoon al voldoende.

Onze specialisatie is ook het splitsen van panden waardoor waarde wordt toegevoegd en er meer mogelijkheden ontstaan om afzonderlijke gedeelten met een eigen kadastraal nummer te kunnen verkopen.

Als professioneel opgeleide makelaars houden onze mensen zich dagelijks bezig met alle facetten van de vastgoedpraktijk. U kunt nadere informatie per onderwerp opvragen. Wij zijn onafhankelijke en deskundige Makelaars en Taxateurs Onroerende Zaken en wij behartigen de belangen van de opdrachtgever op basis van een schriftelijke opdracht. Wij staan u graag te woord wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden. Wij werken tijdens kantooruren én op afspraak. Ook verzorgen wij afspraken en bezichtigingen ’s avonds en in het weekend.

Onze persoonlijke dienstverlening bestaat uit:

➤ Aankoop en verkoop
➤ Huur en verhuur
➤ Woonboten
➤ Commercieel vastgoed
➤ Beleggingen
➤ Vastgoed adviezen
➤ Alle taxaties
➤ Het splitsen van panden

Onze nieuwste woningen

Herengracht 200 D

€ 1.475.000 k.k.

Onze vestiging