H&W Makelaars Rijnmond

Capelle aan den IJssel

Woningverkoop in Capelle aan den IJssel en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Het kantoor van H&W Makelaars Rijnmond is gelegen in Winkelcentrum de Koperwiek, het grootste winkelcentrum van Capelle aan den IJssel. H&W Makelaars is in 1989 opgericht en heeft ook nog een vestiging in het centrum van Den Haag.

H&W Makelaars staat voor een persoonlijke relatie met de opdrachtgever, waarbij de betrokkenheid en deskundigheid centraal staan.

Door ons enthousiasme en deskundigheid volgen wij de markt op de voet en reageren wij inventief en creatief als het gaat om aan- of verkoop van uw woning. U kunt een hoge servicegraad van ons verwachten, omdat dienstverlening en persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel staan. Door onze kleinschaligheid hebben wij korte communicatielijnen, zodat elke medewerker weet wie u bent en wat er speelt.

Vanuit onze vestiging in Winkelcentrum de Koperwiek verkopen en verhuren wij woningen in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam. Wij heten u van harte welkom in ons kantoor aan de Rivierweg 210 te Capelle aan den IJssel.

Onze nieuwste woningen

Martinus Nijhoffplantsoen 13

€ 380.000 k.k.

St. Francisbaai 20

€ 240.000 k.k.

Onze vestiging