Pararius Huurwoningen

iResidence, woningverhuur in Den Bosch en omgeving

Hambakenwetering 8 C, 5231 DC Den Bosch

Toon alle huurwoningen aangeboden door iResidence

Over ons

Anders wonen, in de wereld om jou heen.

iResidence biedt u een unieke plek om te wonen. Een plek in de stad, met veel voorzieningen in de buurt. Denk aan het openbaar vervoer, op loopafstand vanaf uw voordeur. Voldoende parkeergelegenheid, en winkels en uitgaansgelegenheden om de hoek. iResidence heeft oog voor de wereld om de woning heen. Voor het wonen in de stad – maar dan net even anders.

Een ruim aanbod aan moderne appartementen, studio’s en lofts

Voor starters, hoogopgeleid en (bijna) afgestudeerd

Voor wie wil huren op een unieke plek in de stad

Altijd duurzaam. En een dakterras in de buurt.

De woningen van iResidence lopen uiteen van 20m² tot 120m². We creëren ze in voormalige kantoorgebouwen en geven ze energie-index <1,2, wat zorgt voor een laag energieverbruik. Ook kunt u als bewoner gebruikmaken van een groot en gemeubileerd dakterras. Dat voor alle bewoners toegankelijk is en net als uw woning is voorzien van een goede internetverbinding.

Verhuizen? Dat doet u bij ons op dezelfde plek.

Wie weet, verandert uw woonbehoefte na verloop van tijd. Wilt u groter of kleiner gaan wonen, maar wilt u niet weg van die unieke plek in de stad. Wel zo fijn als u dan kunt blijven huren in hetzelfde gebouw. iResidence springt daar op in, met woningen van verschillende afmetingen in hetzelfde pand. Zo zorgen we ervoor dat uw verhuizing niet verder hoeft te gaan dan een etage hoger of een paar deuren verderop.

+ Toon meer