Pararius Huurwoningen

Joris Verhuur, woningverhuur in Den Bosch en omgeving

Hinthamerstraat 192, 5211 MX Den Bosch

Toon alle huurwoningen aangeboden door Joris Verhuur

Over ons

Bent u op zoek naar woonruimte in ’s-Hertogenbosch en omgeving? Dan bent u bij Joris Verhuur aan juiste adres.

Wie zijn wij?
Joris Verhuur is een jong, onafhankelijk bemiddelingsbureau werkzaam in Den Bosch en omgeving. Via het internet en vanuit ons kantoor in het centrum van 's-Hertogenbosch brengen wij woningaanbieders en woningzoekenden bij elkaar. In ons aanbod hebben we verschillende objecten, van kamers tot een complete woning.

Als lokaal bedrijf zijn wij betrokken bij onze klanten, hierdoor kunnen we ze met een persoonlijke en professionele begeleiding optimaal van dienst zijn.

Inschrijven
Schrijf je nu gratis in op onze website. Na inschrijving houden wij u op de hoogte van het nieuwe aanbod in de door u aangegeven prijsklasse. Tevens informeren we u dan over bezichtigingen en overige informatie.

Bezichtigingen
Een woning of woonruimte bezichtigen moet volgens ons in alle rust kunnen gebeuren. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw agenda. Een bezichtiging in de avond of zaterdag plannen is dus in veel gevallen geen enkel probleem.

We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze eigen website. www. jorisverhuur. nl

Mocht u vragen hebben of eens geheel vrijblijvend meer informatie willen? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen of een e-mail sturen. We hopen u spoedig te mogen begroeten!

met vriendelijke groet,

Team Joris Verhuur

Medewerkers

  • Kristin van Rooij
    Kristin van Rooij
    Verhuurmakelaar
  • Thijs van Nistelrooij
    Thijs van Nistelrooij
    Vastgoedadviseur

+ Toon meer