A&N Vastgoed

Den Haag

Woningverhuur en woningverkoop in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Al meer dan 20 jaar de verkoop- en verhuurmakelaar van Den Haag e. o.

A&N Vastgoed BV is gevestigd in Scheveningen en kent haar bestaansrecht als gespecialiseerd verhuurmakelaar sinds 1996. Sinds 2019 kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop of aankoop van uw woning. Ons enthousiaste team staat tot uw dienst om u te begeleiden en te adviseren in het zoeken naar een koopwoning of huurwoning in Den Haag en omgeving.

Bij A&N Vastgoed staan hartelijkheid, klantvriendelijkheid en persoonlijk begeleiding vooraan in de dienstverlening. Door continue te streven naar efficiëntie in haar werkprocessen brengt A&N vastgoed al jaren de laagste bemiddelingscourtages voor haar klanten in rekening! Verder staat in onze bedrijfsfilosofie de klant te allen tijde centraal!

VERHUURMAKELAAR
Bent op zoek naar een ervaren verhuurmakelaar voor het verhuren van uw woning? Dan bent u bij A&N Vastgoed in goede handen. A&N Vastgoed is meer dan 20 jaar professionele verhuurmakelaar in Scheveningen en Den Haag die u met raad en daad bij staat tijdens verhuur van uw woning.

Naast het bemiddelen tussen huurder en verhuurder kunt u kiezen voor het volledige uitbesteden van het beheer van uw woning. Kijk op onze website voor een overzicht van de bijhorende dienstverlening.

Bemiddeling van uw woning
Wilt u zo snel mogelijk u woning verhuren in Scheveningen of in Den Haag tegen aantrekkelijke huurprijzen? A&N vastgoed biedt u deze mogelijkheid! Door vakkundige adviezen, zeer brede marktkennis, een breed relatie netwerk met internationale bedrijven en efficiënte marketinginstrumenten is A&N in staat uw woning op een effectieve wijze te verhuren.

Beheer van uw woning
Wilt u geen onnodige zorgen hebben over de verhuur en het beheer van uw woning? A&N Vastgoed kan u deze zorgen uit handen nemen. Door onze jarenlange ervaring, ons brede netwerk aan serviceproviders en onze marktkennis zijn wij in staat het beheer van uw woning op een zekere en professionele wijze te uit te voeren.

VERKOOPMAKELAAR
U wilt een woning kopen of verkopen? Dan bent u nu bij A&N Vastgoed ook aan het juiste adres. Onze enthousiaste en deskundige makelaars Laura en Vera helpen u graag bij het verkopen van uw huidige woning of het kopen van uw woning.

Op zoek naar uw droomwoning?
U kunt ons natuurlijk ook inschakelen om uw droomhuis te gaan zoeken via een zoekopdracht. Neem contact met ons op voor een uitgebreide uitleg over onze werkwijze bij een zoekopdracht.

BELEGGEN IN VASTGOED
Wilt u beleggen in vastgoed? Als verhuurspecialist in de regio Den Haag hebben wij reeds vele eigenaren geadviseerd bij de aanschaf van beleggingsobjecten.

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag persoonlijk te woord!

Wie zijn wij?

Nancy Doon

Office manager

Ann de Boer

Office manager

Laura Geradts

Verhuurmakelaar

Iris Nijboer

Verhuurmakelaar

Jennifer Sloot

Verhuurmakelaar

Gerard Daniels

Office manager

Nanne Blok

Verkoopmakelaar

Onze nieuwste woningen

Keizerstraat

€ 975 per maand

Maaswijkstraat

€ 1.095 per maand

Badhuisstraat

€ 975 per maand

Rederserf

€ 1.695 per maand

Jan ten Brinkstraat

€ 1.250 per maand

Van Blankenburgstraat

€ 995 per maand

Weimarstraat

€ 1.100 per maand

Valkenboskade

€ 1.195 per maand

Gevers Deynootweg

€ 375 per maand

Onze vestiging