Pararius Huurwoningen

A&N Vastgoed, woningverhuur en woningverkoop in Den Haag en omgeving

Badhuisstraat 127, 2584 HG Den Haag

Toon alle huurwoningen aangeboden door A&N Vastgoed

Toon alle koopwoningen aangeboden door A&N Vastgoed

Over ons

Het grootste aanbod huurwoningen in Den Haag

Bent u op zoek naar een geschikte woonruimte om te huren in Den Haag of omgeving, dan is A&N Vastgoed de geschikte verhuurmakelaar voor u! Via de knop "Woningenaanbod" op onze website, kunt u ons actuele aanbod van huurwoningen in Den haag e. o. openen. Op onze website kunt u zich ook registreren waardoor het mogelijk wordt om uw favoriete woningen te bezichtigen en wordt u via de mail op de hoogte gehouden van ons actuele huurwoningen aanbod. Daarnaast maakt A&N Vastgoed een persoonlijke pagina voor u aan, waarop al uw bezichtigingen en huurwoningen bijgehouden worden.

A&N Vastgoed
A&N Vastgoed is sinds 1996 gevestigd in de Badhuisstraat in Scheveningen en sinds 2015 ook op het Frederik Hendrikplein. A&N Vastgoed maakt gebruik van een geavanceerd management informatie systeem om haar woningen aan te bieden en in te spelen op de marktvraag in Den Haag e. o.

Bij A&N Vastgoed staan hartelijkheid, klantvriendelijkheid en persoonlijk begeleiding vooraan in de dienstverlening. Door continue te streven naar efficiëntie in haar werkprocessen brengt A&N vastgoed al jaren de laagste bemiddelingscourtages voor haar klanten in rekening! Verder staat in onze bedrijfsfilosofie de klant te allen tijde centraal! !

Woning verhuur in Den Haag en omstreken
Bent op zoek naar een professionele partner voor het verhuren van uw woning? Dan is A&N Vastgoed de geschikte verhuurmakelaar voor u. A&N Vastgoed is de professionele huurwoningbemiddelaar in Den Haag die u met raad en daad bij staat tijdens de verhuur van uw woning.

A&N Vastgoed stelt zich het doel geschikte woonruimte te vinden voor al haar klanten. Onze klantenkring is zeer gedifferentieerd en loopt uiteen van woningzoekende voor een kortere periode zoals expats, tot klanten die voor langere tijd een woning willen huren. Naast het bemiddelen tussen huurder en verhuurder kunt u kiezen voor het volledige uitbesteden van het beheer van uw woning.

Bemiddeling van uw woning
Wilt u zo snel mogelijk u woning verhuren in Scheveningen of in Den Haag tegen aantrekkelijke huurprijzen? A&N vastgoed biedt u deze mogelijkheid! Door vakkundige adviezen, zeer brede marktkennis, een breed relatie netwerk met internationale bedrijven en efficiënte marketinginstrumenten is A&N in staat uw woning op een effectieve wijze te verhuren.

Tegen de kosten van één maand huur excl. BTW (tbv. marketing, communicatie en administratie) krijgt u de volgende dienstverlening:
-Een gedetailleerde beschrijving van de woning, .
-Een mailcampagne waarin uw woning digitaal met foto's aan onze klanten wordt doorgegeven.
-Een advertentie na opname van uw woning met fotorapportage op www. anvastgoed. nl.
-Een duidelijke "te huur" poster op een van de ramen van uw woning (mits gewenst).
-Duidelijke informatie inzake uw rechten/plichten en te verwachten huuropbrengsten.
-Persoonlijke en professionele begeleiding van potentiële huurders bij elke bezichtiging.
-Ondersteuning in de contractonderhandelingen met potentiële huurders.
-Een uitgebreide incheckrapportage.
-Een Nederlands of Engelstalige huurovereenkomst.
-Adviezen inzake huurindexering, incassoprocedures en overige aanverwante huurzaken.

Beheer van uw woning
Wilt u geen onnodige zorgen hebben over de verhuur en het beheer van uw woning? A&N Vastgoed kan u deze zorgen uit handen nemen. Door onze jarenlange ervaring, ons brede netwerk aan serviceproviders en onze marktkennis zijn wij in staat het beheer van uw woning op een zekere en professionele wijze te uit te voeren.

Tegen de kosten van 8% (marketing, communicatie en administratiekosten) van de maandhuur, krijgt u naast de voorwaarden die gelden voor bemiddeling de volgende dienstverlening:

- Het innen van de huurpenningen.
- Het verzorgen van huurvorderingen bij weigering tot betalen.
- Het betalen van rekeningen en vaste lasten.
- Het verzorgen van incidentele administratieve diensten met betrekking tot de woning onder andere ten aanzien voor de huurders.
- Controle op de kwaliteit van de woning, de oplevering en diensten van derden met betrekking tot de woning.
- Werkzaamheden in verband met periodieke huurstijgingen.
- Werkzaamheden in verband met het uitvoeren van onderhoud, controle op het uitgevoerde onderhoud, controle op de nota's het betalen van nota's en het optreden bij spoedeisende gevallen.
- Advies en begeleiding inzake juridische conflicten.
- En natuurlijk het zoeken naar een geschikte nieuwe huurder wanneer de huidige huurder de woning verlaat (extra kosten: 4% over de eerste jaar huur)

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag persoonlijk te woord!

+ Toon meer

Medewerkers

 • Nancy Doon
  Nancy Doon
  Office manager
 • Ann de Boer
  Ann de Boer
  Office manager
 • Laura Geradts
  Laura Geradts
  Verhuurmakelaar
 • Iris Nijboer
  Iris Nijboer
  Verhuurmakelaar
 • Gerard Daniels
  Gerard Daniels
  Office manager
 • Vera Sassen
  Vera Sassen
  Verhuurmakelaar

+ Toon meer