B&F Makelaar

Den Haag

Woningverhuur en woningverkoop in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Verhuur:

Heb je een woning die je graag wil verhuren, dan ben je bij B&F makelaar aan het goede adres. Door ons grote netwerk binnen Den Haag hebben wij een breed bereik. Daarnaast doen wij veel aan promotie via social media. Uiteraard gebruiken wij ook de traditionele kanalen zoals www. paparius. nl en www. Funda. nl om jouw vastgoed aan te bieden.

Voor de bemiddeling gaan wij uit van een opdracht voor verhuur en rekenen wij in de meeste gevallen een vast bedrag aan bemiddelingskosten. Hiervoor nemen wij jou alle zorg uit handen. Wij bieden jouw vastgoed aan, doen de bezichtigingen, selecteren en screenen de kandidaten, maken de huurovereenkomst op en doen uiteraard een in- en uitcheck met de bijbehorende opleverdocumenten en foto’s. Ook voor beheer kun je bij ons terecht.

-------------------------------------------------------------------------------------

Aanhuurbegeleiding:

Wij werken samen met heel veel leuke collega makelaars in Den Haag en kunnen dus een zeer breed aanbod bieden waaruit je vast en zeker jouw woning kunt zoeken.

Voor de bemiddeling gaan wij uit van een opdracht tot aanhuurbegeleiding en rekenen wij in de meeste gevallen een vast bedrag aan bemiddelingskosten. Hiervoor nemen wij jou alle zorgen uit handen. Wij zoeken, wij plannen, wij bezichtigen met je, wij maken / controleren de huurovereenkomst en wij doen samen met jou en de verhuurder een incheck. Daarnaast kunnen we je helpen met het aanmelden voor gas, water, licht, internet en TV. Jij bent onze klant!

Wie zijn wij?

Nard van Loon

Makelaar

Jennifer Sloot

Makelaar

Miranda Docter

Binnendienst

Bo van den Broeck

Commercieel medewerker

Onze nieuwste woningen

Van Musschenbroekstraat 247

€ 270.000 k.k.

Prins Hendrikstraat 55 15

€ 350.000 k.k.

Schoonhetenstraat 125

€ 475.000 k.k.

Lijsterlaan 126

€ 375.000 k.k.

Populierstraat 27

€ 585.000 k.k.

Mient 158

€ 510.000 k.k.

Brilduikerstraat 54

€ 432.500 k.k.

Loosdrechtsestraat 30

€ 200.000 k.k.

Onze vestiging