Makelaarshuis

Den Haag

Woningverkoop in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wij kunnen alles verzorgen wat u nodig heeft als u een woning wilt verkopen of verhuren. Ook als u een woning wilt aankopen of huren kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Door onze flexiblele instelling heeft u altijd de juiste service.

Van origine is Makelaarshuis een 'full-service' dienstverlener. Reden ? Wij willen u zo goed mogelijk helpen van a tot z. Een woning kopen of verkopen is voor velen een belangrijke gebeurtenis waar tevens veel bij komt kijken. Daarnaast is het iets wat de meeste mensen niet dagelijks doen en wel een zaak die financieel juist veel impact heeft.

Het Makelen, makelaar zijn is een specialisme wat wel eens onderschat wordt. Juist tegenwoordig waarbij aansprakelijkheid, de juridische aspecten in toenemende mate belangrijker worden is het van belang op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Alleen al het bij-scholen en bij-blijven is echt een flinke taak.

Maar ook het persoonlijke begeleiden van een aankoop/verkoop brengt vaak op het persoonlijke / sociale vlak veel teweeg.

Een volledige dienstverlening is prettig, maar wij geven u de vrijheid om ook te kunnen kiezen voor een deeldienst, want tenslotte, niet iedereen heeft hetzelfde nodig. Wij rekenen een eerlijk bedrag voor wat wij doen en samen bepalen we wat nodig is, bepalen de strategie en maken een stappenplan.

Onze nieuwste woningen

Oude Zeeweg 49

€ 1.995.000 k.k.

A.W. Lipsstraat 4

€ 374.444 k.k.

3e Woudstraat 23

€ 155.000 k.k.

1e Woudstraat 26

€ 125.000 k.k.

Cor Kieboomplein 303

€ 589.000 k.k.

Willem Andriessenlaan 302

€ 600.000 k.k.

Onze vestiging