Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Den Haag

125 resultaten

  Elzenaar NVM Makelaars Wateringse Veld

  Makelaarskantoor Elzenaar NVM Makelaars Wateringse Veld is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 15 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Kopenhagenweg 1, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Elzenaar NVM Makelaars Wateringse Veld of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Doen NVM Makelaars Voorburg

  Een professioneel en jong makelaarskantoor, vertrouwd met alle facetten van de vastgoedwereld. Met een solide reputatie en een trotse historie. Gegroeid en gespecialiseerd in de jaren.

  Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers staat centraal in onze dienstverlening. De werkwijze van DOEN NVM Makelaars laat zich het beste omschrijven als transparant, doeltreffend, actief maar zeker ook gedegen en met een uiterst persoonlijke benadering. Wij zijn trouw aan de menselijke aanpak die al onze medewerkers al jaren typeert. Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende "no-nonsens" werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen. Ons team van specialisten staat garant voor deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij, vastgoedbeheer, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw initiëring, taxaties en consultancy, hypotheken en verzekeringen.

  Voor een persoonlijk gesprek met een van ons geniet het de voorkeur van tevoren een afspraak te maken. De kans is namelijk aanwezig, dat wij onderweg zijn voor onze cliënten. Het maken van een afspraak betekent dat er tijd voor u gereserveerd wordt om uw persoonlijke wensen te relateren aan het te verwachten resultaat.

  Of het nu gaat om koop, verkoop, een taxatie of onze GRATIS en vrijblijvende waardebepaling ten behoeve van een verkoopbeslissing. In onze opdrachten staat vrijblijvendheid en een transparante dienstverlening centraal.

  Ook deeldiensten behoren tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld in die situatie dat u zelf een pand heeft bekeken maar zich uitsluitend wilt laten begeleiden bij de onderhandeling.

  Stuur ons een e-mail of reageer via ons contactformulier. U kunt uiteraard ook telefonisch bereiken. Graag stellen wij onszelf en onze dienstverlening nader aan u voor in een persoonlijk gesprek.

  Graag tot ziens bij DOEN NVM Makelaars.

  Meer informatie

  Arnold Taal Makelaardij

  Welkom bij uw VBO Makelaar voor de regio Den Haag.

  U heeft zich ongetwijfeld een mening gevormd n. a. v. verhalen van een collega, kennis of familielid over het reilen en zeilen binnen de makelaardij. Voor mij begint hier een grote uitdaging, nl. een andere aanpak, oftewel een persoonlijke aanpak. Dat is wat u van mij kunt verwachten. Vanaf 2001 in bezit van diploma en certificaten en een aantal jaar als zelfstandig ondernemer werkzaam in de makelaardij. Sinds begin 2007 ook aangesloten als lid van de branchorganisatie VBO en als Register Makelaar / Taxateur o. z. werkzaam omdat naar mijn mening makelaars voldoende bagage moeten hebben om hun werk goed uit te kunnen oefenen.

  Het kopen/huren van een woning is immers emotie! Omdat ik mij niet laat leiden door de emotiefactor kan dat u veel besparen. Daarom bespreek ik graag met u de mogelijkheden om een juiste aanpak te hanteren zodat u zich kunt bezig houden met andere zaken zoals het regelen van de verhuizing of inrichten van de nieuwe woning.

  Vindt u het ook zo fijn om een woning in de avonduren of op zaterdag te kunnen bezichtigen? Voor mij is dit geen bezwaar omdat mijn ervaring is dat de kijkers serieus en op hun gemak een goede indruk kunnen opdoen.

  Ons werkgebied bestrijkt: Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam maar ook gemeente Westland. U kunt bij ons terecht voor een taxatierapport waarbij wij ook zijn aangesloten bij het register SCVM en NWWI.

  Meer informatie

  Wilburg Makelaars

  Wilburg Makelaars & Taxateur is een gerenomeerd kantoor met zeer gedreven medewerkers. Het kantoor bestaat ruim 20 jaar en is gespecialiseerd in de regio Haaglanden.
  Wij zeer nadrukkelijk aanwezig in de wijk Laakkwartier en door de jaren heen is onze specialisme ook buiten deze wijk bekend naar andere wijken. Maar ook in Rijswijk (zh) en Voorburg worden steeds vaker gesignaleerd. Daar wij alle facetten van het vak beheren zijn wij een all rond kantoor met alle specialisme in eigen huis.
  Onze gespecialisatie bestaat hoofzakelijk uit aan-verhuur- aan-verkoop-beheren van huurwoningen en winkels-taxaties-beleggingen-vve beheer en verkoop van turn key woningen.


  Meer informatie

  B&F Makelaar

  Verhuur:

  Heb je een woning die je graag wil verhuren, dan ben je bij B&F makelaar aan het goede adres. Door ons grote netwerk binnen Den Haag hebben wij een breed bereik. Daarnaast doen wij veel aan promotie via social media. Uiteraard gebruiken wij ook de traditionele kanalen zoals www. paparius. nl en www. Funda. nl om jouw vastgoed aan te bieden.

  Voor de bemiddeling gaan wij uit van een opdracht voor verhuur en rekenen wij in de meeste gevallen een vast bedrag aan bemiddelingskosten. Hiervoor nemen wij jou alle zorg uit handen. Wij bieden jouw vastgoed aan, doen de bezichtigingen, selecteren en screenen de kandidaten, maken de huurovereenkomst op en doen uiteraard een in- en uitcheck met de bijbehorende opleverdocumenten en foto’s. Ook voor beheer kun je bij ons terecht.

  -------------------------------------------------------------------------------------

  Aanhuurbegeleiding:

  Wij werken samen met heel veel leuke collega makelaars in Den Haag en kunnen dus een zeer breed aanbod bieden waaruit je vast en zeker jouw woning kunt zoeken.

  Voor de bemiddeling gaan wij uit van een opdracht tot aanhuurbegeleiding en rekenen wij in de meeste gevallen een vast bedrag aan bemiddelingskosten. Hiervoor nemen wij jou alle zorgen uit handen. Wij zoeken, wij plannen, wij bezichtigen met je, wij maken / controleren de huurovereenkomst en wij doen samen met jou en de verhuurder een incheck. Daarnaast kunnen we je helpen met het aanmelden voor gas, water, licht, internet en TV. Jij bent onze klant!

  Meer informatie

  iSee Makelaars

  iSee Makelaars staat voor een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Al ons aanbod presenteren wij met professionele foto’s inclusief overzichtelijke plattegronden. Kwaliteit staat bij ons voorop.

  Onze dienstverlening is helder en voor een vaste prijs inclusief BTW én mediakosten.

  Heeft u interesse in meer informatie over de dienstverlening van iSee Makelaars? Neem gerust contact met ons op We staan u graag te woord.

  Meer informatie

  Tulp vastgoed

  Makelaarskantoor Tulp vastgoed is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 12 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Hoefkade 1258, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Tulp vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  RE/MAX City

  Makelaarskantoor RE/MAX City is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zoutmanstraat 47, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van RE/MAX City of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Haagsche Makelaar

  De Haagsche Makelaar, uw specialist in huur- en koopwoningen in Den Haag

  De Haagsche Makelaar verzorgt de verkoop en verhuur van kamers, studio’s, (gemeubileerde) appartementen en eengezinswoningen op toplocaties in de regio Den Haag. Elke ruimte met een eigen verhaal, geschiedenis en achtergrond. Daarnaast beschikken wij over een groot bestand aan nette en gescreende (internationale) woningzoekenden. De deskundige medewerkers van de Haagsche Makelaar weten als geen ander dat een woning vooral een thuis moet zijn. Nu en in de toekomst. Daarom zoeken wij net zolang door tot het maken van de juiste match tussen al die verschillende mensen en hun perfecte woning.

  Beheren of verhuren van uw woning(en)
  Wilt u uw woning(en) het beheer zorgeloos uit handen geven? De Haagsche Makelaar adviseert en begeleidt verhuurders en regelt het beheer van panden op transparante en professionele wijze. Zo hoeft u er niet of nauwelijks naar om te kijken.


  Meer informatie

  Wooncompany Den Haag

  Huren is de meest voorkomende woonvorm en daarmee ook de basis van WoonCompany. Bij huur is het van belang dat informatie van de verhuurder klopt, dat het huis veilig is en dat de huurprijs marktconform is. Om toekomstige problemen te voorkomen moeten wij de verhuurder persoonlijk kennen en hebben we de woning bezocht en gegevens gecontroleerd.

  Het is van het grootste belang om een appartement of woonhuis te vinden waar u zich helemaal thuis voelt. Is de woning nodig voor een lange periode of heeft u snel en kort iets nodig? U vindt het allemaal op deze site. Bovendien is er kennis van de wijk en buurt en kunnen zo uw woonwensen nauwkeurig ingevuld worden.

  Voor meer informatie of vragen, neem direct contact op!

  Meer informatie

  MTV Makelaardij BV

  MTV Makelaardij wordt bemand door Maril�ne Castricum, Nicole Elst en Ferry Rodenburg. Gezamenlijk hebben wij jarenlange vakervaring. Wij kennen de huizenmarkt en kunnen daardoor gedetailleerd meedenken over de woonmogelijkheden binnen de kaders die u als klant stelt.

  En dat doen we met plezier, want MTV Makelaardij werkt vanuit ervaring �n vanuit passie voor het makelaarsvak. Het is die passie die ervoor zorgt dat wij voor de volle honderd procent betrokken zijn bij de�aankoop of verkoop�van uw woning. Het kopen en verkopen van een woning gaat nu ��nmaal om meer dan een stapel stenen alleen. �

  $(document). ready(function(){ $(". persoon a img"). hover( function() { $(this). stop(). animate({"opacity": "1"}, "normal"); }, function() { $(this). stop(). animate({"opacity": "0. 5"}, "normal"); }); }); -->

  Meer informatie

  AXA Makelaardij

  AXA Makelaardij is een deskundig kantoor en sinds 2009 actief in alle facetten van de woningmakelaardij. Wij zijn een laagdrempelig en bijzonder toegankelijk kantoor waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid gewaarborgd is.

  De dienstverlening van onze enthousiaste en gedreven medewerkers is gebaseerd op passie, enthousiasme, creativiteit, deskundigheid en aanpassingsvermogen in de steeds veranderende markt. Onze werkwijze sluit aan op hetgeen bij veel consumenten leeft: deeldiensten of full service dienstverlening, geheel afgestemd op uw wensen en altijd op basis van optimale kwaliteit en resultaat.

  Grondige kennis van de woningmarkt, zakelijke creativiteit en een uitgebreid netwerk staan garant voor een helder advies en een optimaal resultaat. Wij begeleiden de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning van A tot Z en nemen u alle zorg uit handen.

  Werkgebied: Regio haaglanden

  Wij werken tezamen met AE Insurance die bekwaam zijn in hypotheken en verzekeringen. Door deze samenwerking kunt u ook terecht voor al uw vragen over hypotheken & verzekeringen.

  Meer informatie

  Homerun makelaars

  Makelaarskantoor Homerun makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Statenplein 2, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Homerun makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  88 Makelaars

  Makelaarskantoor 88 Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Gedempte Burgwal 45, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van 88 Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Roeth Vastgoed Makelaardij

  Makelaarskantoor Roeth Vastgoed Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 7 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de De la Reyweg 591, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Roeth Vastgoed Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Den Braber & Ram Vastgoed

  Makelaarskantoor Den Braber & Ram Vastgoed is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 9 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Treilerdwarsweg 81, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Den Braber & Ram Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  De Huizenbemiddelaar Den Haag-Zuid

  Makelaarskantoor De Huizenbemiddelaar Den Haag-Zuid is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Platinaweg 25, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van De Huizenbemiddelaar Den Haag-Zuid of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  City Agency

  Bemiddeling bij verkoop, aankoop, belegging en short-stay management.

  City Agency is een international gericht en modern makelaarskantoor wat altijd vooruitloopt met de laatste inzichten en technieken op het gebied van vastgoed.

  Zo kunt u bij ons digitaal ondertekenen, online bieden en staan wij u via verschillende kanalen bij.

  Meer informatie

  Premium Huis Vastgoed B.V.

  Makelaarskantoor Premium Huis Vastgoed B.V. is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Laan van Meerdervoort 299, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Premium Huis Vastgoed B.V. of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Strategies

  Makelaarskantoor Strategies is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 7 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Laan van Meerdervoort 288, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Strategies of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Uw huis in Den Haag verhuren? Zet uw woning te huur op Pararius, dé zestalige website voor expatverhuur en bereik meer dan 1,1 miljoen woningzoekenden per maand.

Woningen te huur in Den Haag
Pararius is de grootste aanbieder op het gebied van verhuren van woningen en appartementen in Den Haag. Als u van plan bent uw huis in Den Haag te verhuren, kijk dan op deze pagina en schrijf u in: woning verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 woningzoekenden per maand. Reden genoeg dus om u nu in te schrijven op Pararius. Klik op deze link en schrijf u gratis in: huis verhuren.

Kwalitatieve makelaars in Den Haag
Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van huizen in Den Haag. Elke makelaar in Den Haag die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een huis. Wij kunnen deze criteria handhaven doordat wij alle bij ons aangesloten verhuurmakelaars persoonlijk kennen en hen onderwerpen aan een strenge gedragscode. Bovendien worden zij minimaal twee keer per jaar door onze account managers bezocht. Wij houden dus intensief contact met elke makelaar om de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker op peil te houden. Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en weren bij de minste twijfel verhuurders die niet in ons beeld van netjes zaken doen passen. Bij ons gaat kwaliteit van het aanbod huurwoningen namelijk boven de omvang van het aanbod. Op dit moment hebben wij ongeveer 2.000 woningen in de verhuur in Den Haag. Liever wat minder huizen te huur in Den Haag dan dat we huurwoningen tonen van discutabele makelaarskantoren. Pararius staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Des te exclusiever het huuraanbod des te sneller woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont daarom alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van woningen in Den Haag.

Expat verhuur in Den Haag
Het verhuren van uw woning aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website met zes verschillende talen. Hierdoor is Pararius absoluut van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Den Haag.

Zet uw woning te huur in Den Haag
Als u van plan bent om uw huis te verhuren in Den Haag, dan is dit mogelijk via Pararius. Wij brengen u in contact met een kwalitatieve makelaar uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan één makelaar en zij nemen dan contact op met u over het verhuren van uw woning. Schrijf u nu gratis in en zet uw woning in Den Haag te huur op Pararius.  

+ Toon meer

Huis verhuren per stad