Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Den Haag

117 resultaten

  Welkom Wonen Makelaars

  Makelaarskantoor Welkom Wonen Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Hyacinthweg 68, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Welkom Wonen Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hooghlanden makelaars

  HOOGHLANDEN MAKELAARS.

  Schakel ons nu in voor al uw verhuurzaken.

  Hooghlanden Makelaars is een ervaren NVM kantoor met een enthousiast team.

  Wij zijn een zeer actief kantoor gevestigd in de wijk Leyenburg in het zuid westen van Den Haag.

  VERHUUR
  In de wijken Leyenburg, Zuiderpark, Morgenstond en Bouwlust behalen wij aantoonbaar sterkere verhuurresultaten.

  Door onze pro-actieve aanpak verhuren wij uw woning sneller.

  Schakel ons nu in om op te treden als uw verhuur makelaar.

  HOOGHLANDEN MAKELAARS

  Meer informatie

  Arnold Taal Makelaardij

  Welkom bij uw VBO Makelaar voor de regio Den Haag.

  U heeft zich ongetwijfeld een mening gevormd n. a. v. verhalen van een collega, kennis of familielid over het reilen en zeilen binnen de makelaardij. Voor mij begint hier een grote uitdaging, nl. een andere aanpak, oftewel een persoonlijke aanpak. Dat is wat u van mij kunt verwachten. Vanaf 2001 in bezit van diploma en certificaten en een aantal jaar als zelfstandig ondernemer werkzaam in de makelaardij. Sinds begin 2007 ook aangesloten als lid van de branchorganisatie VBO en als Register Makelaar / Taxateur o. z. werkzaam omdat naar mijn mening makelaars voldoende bagage moeten hebben om hun werk goed uit te kunnen oefenen.

  Het kopen/huren van een woning is immers emotie! Omdat ik mij niet laat leiden door de emotiefactor kan dat u veel besparen. Daarom bespreek ik graag met u de mogelijkheden om een juiste aanpak te hanteren zodat u zich kunt bezig houden met andere zaken zoals het regelen van de verhuizing of inrichten van de nieuwe woning.

  Vindt u het ook zo fijn om een woning in de avonduren of op zaterdag te kunnen bezichtigen? Voor mij is dit geen bezwaar omdat mijn ervaring is dat de kijkers serieus en op hun gemak een goede indruk kunnen opdoen.

  Ons werkgebied bestrijkt: Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam maar ook gemeente Westland. U kunt bij ons terecht voor een taxatierapport waarbij wij ook zijn aangesloten bij het register SCVM en NWWI.

  Meer informatie

  A&N Vastgoed

  Al meer dan 20 jaar de verkoop- en verhuurmakelaar van Den Haag e. o.

  A&N Vastgoed BV is gevestigd in Scheveningen en kent haar bestaansrecht als gespecialiseerd verhuurmakelaar sinds 1996. Sinds enige tijd kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop of aankoop van uw woning. Ons enthousiaste team staat tot uw dienst om u te begeleiden en te adviseren in het zoeken naar een koopwoning of huurwoning in Den Haag en omgeving.

  Bij A&N Vastgoed staan hartelijkheid, klantvriendelijkheid en persoonlijk begeleiding vooraan in de dienstverlening. Door continue te streven naar efficiëntie in haar werkprocessen brengt A&N vastgoed al jaren de laagste bemiddelingscourtages voor haar klanten in rekening! Verder staat in onze bedrijfsfilosofie de klant te allen tijde centraal!

  VERHUURMAKELAAR
  Bent op zoek naar een ervaren verhuurmakelaar voor het verhuren van uw woning? Dan bent u bij A&N Vastgoed in goede handen. A&N Vastgoed is meer dan 20 jaar professionele verhuurmakelaar in Scheveningen en Den Haag die u met raad en daad bij staat tijdens verhuur van uw woning.

  Naast het bemiddelen tussen huurder en verhuurder kunt u kiezen voor het volledige uitbesteden van het beheer van uw woning. Kijk op onze website voor een overzicht van de bijhorende dienstverlening.

  Bemiddeling van uw woning
  Wilt u zo snel mogelijk u woning verhuren in Scheveningen of in Den Haag tegen aantrekkelijke huurprijzen? A&N vastgoed biedt u deze mogelijkheid! Door vakkundige adviezen, zeer brede marktkennis, een breed relatie netwerk met internationale bedrijven en efficiënte marketinginstrumenten is A&N in staat uw woning op een effectieve wijze te verhuren.

  Beheer van uw woning
  Wilt u geen onnodige zorgen hebben over de verhuur en het beheer van uw woning? A&N Vastgoed kan u deze zorgen uit handen nemen. Door onze jarenlange ervaring, ons brede netwerk aan serviceproviders en onze marktkennis zijn wij in staat het beheer van uw woning op een zekere en professionele wijze te uit te voeren.

  VERKOOPMAKELAAR
  U wilt een woning kopen of verkopen? Dan bent u nu bij A&N Vastgoed ook aan het juiste adres. Onze enthousiaste en deskundige makelaars Laura en Vera helpen u graag bij het verkopen van uw huidige woning of het kopen van uw woning.

  Op zoek naar uw droomwoning?
  U kunt ons natuurlijk ook inschakelen om uw droomhuis te gaan zoeken via een zoekopdracht. Neem contact met ons op voor een uitgebreide uitleg over onze werkwijze bij een zoekopdracht.

  BELEGGEN IN VASTGOED
  Wilt u beleggen in vastgoed? Als verhuurspecialist in de regio Den Haag hebben wij reeds vele eigenaren geadviseerd bij de aanschaf van beleggingsobjecten.

  Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag persoonlijk te woord!

  Meer informatie

  Rick Real Estate

  Makelaarskantoor Rick Real Estate is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Regentesseplein 229, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rick Real Estate of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  The Real Estate Company

  The Real Estate Company is a young and dynamic company, proud to distinguish itself from other real estate agencies with the quality of our service and commitment to clients, and with the efficiency through which we help our clients find a home.

  The Real Estate Company focuses on real estate rentals to expats in The Hague region. Whether you are looking for a studio, a family home or a villa, we will happily find the right home for you. We specialise in both furnished or unfurnished apartments, for short or long-term lease.

  Contact us today, and our team will be delighted to help you get installed in the wonderful international city that is The Hague!

  Meer informatie

  Plink Garantiemakelaars

  Plink Garantiemakelaars uw makelaar in Den Haag. Niet zomaar een makelaar in Den Haag maar een garantiemakelaar. Bent u dus op zoek naar een makelaar om uw woning te verkopen of wilt u juist een woning kopen helpen wij u graag verder. Naast verkopen en aankopen, kunnen wij u ook helpen met de taxatie van uw woning. Deze heeft u onder andere nodig om een hypotheek te krijgen. Van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten!

  Meer informatie

  Tettero en Wetters Makelaars

  Tettero & Wetters Makelaars is een NVM makelaarskantoor, dat al sinds 1989 actief is in de Regio Haaglanden. Ons kantoor is gelegen midden in het bruisende hart van Den Haag, nabij de Koninklijke Stallen en tegenover het het nieuwe Hilton ‘The Hague’ hotel.

  Wij bieden uitgebreide diensten aan op het gebied van wonen en huisvesting. Zo verzorgen wij, al dan niet in deeldiensten, het gehele verkoop- of aankoop traject voor uw onroerende zaken. Tevens kunnen wij u adviseren over bedrijfsmatige onroerende zaken, taxaties, verzekeringen en hypotheken! Voor informatie en/of een kennismakingsgesprek nodigen wij u gaarne uit contact op te nemen met ons kantoor.

  Meer informatie

  Dekkers de Groot Makelaardij b.v.

  Dekkers de Groot is een jong NVM makelaarskantoor in Den Haag met een frisse visie op de makelaardij.
  Door écht de tijd voor u te nemen en alle kansen helder in kaart te brengen vinden wij de perfecte match tussen woonwensen en woonmogelijkheden.

  Kiezen voor Dekkers De Groot betekent kiezen voor een sterke klant- en servicegerichte benadering, voor scherpe tarieven en voor dienstverlening. Bovendien stelt u zelf uw persoonlijke dienstenpakket samen!

  Ons kantoor is een vertrouwd adres voor koop, verkoop, huur, verhuur, taxatie, beheer en beleggingen. Breng een bezoekje aan ons dynamische kantoor in het sfeervolle Statenkwartier en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
  Er is altijd parkeerplek voor de deur.

  Meer informatie

  Elzenaar NVM Makelaars Zuiderpark - HaagWest

  Elzenaar NVM Makelaars & Financiële Diensten is een gerenommeerd makelaarskantoor met een professionele reputatie en is een grote actieve speler in met name verhuur, aankoop, verkoop en taxaties van woningen in Den Haag en Randgemeenten.
  Daarnaast beschikken wij over een eigen hypotheek afdeling.

  Wij beschikken over een professioneel marketing concept gericht op het realiseren van een hoog marktaandeel, een goed bedrijfsresultaat en een laagdrempelige toegankelijkheid. Ons doel is het versterken van onze marktpositie binnen de regio Haaglanden. Wij zijn gevestigd op 3 locaties t. w: Leyenburg - Wateringse veld en Zeeheldenkwartier

  Meer informatie

  Westhaghe Makelaars

  Makelaarskantoor Westhaghe Makelaars is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Steenwijklaan 118, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Westhaghe Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Schieland Borsboom NVM Makelaars Den Haag

  Makelaarskantoor Schieland Borsboom NVM Makelaars Den Haag is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Nootdorpse Landingslaan 364, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Schieland Borsboom NVM Makelaars Den Haag of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  iSee Makelaars

  iSee Makelaars staat voor een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Al ons aanbod presenteren wij met professionele foto’s inclusief overzichtelijke plattegronden. Kwaliteit staat bij ons voorop.

  Onze dienstverlening is helder en voor een vaste prijs inclusief BTW én mediakosten.

  Heeft u interesse in meer informatie over de dienstverlening van iSee Makelaars? Neem gerust contact met ons op We staan u graag te woord.

  Meer informatie

  Leegstra NVM Makelaardij

  Leegstra NVM Makelaardij is een actief kantoor met vakkundige, ervaren en oplossingsgerichte medewerkers die zich volledig inzetten voor iedere cliënt. Gestart in 1992 met een kantoor aan de Apeldoornselaan, in 2000 verhuisd naar de Laan van Meerdervoort 428 en inmiddels, na een uitdagende verbouwing, per 14 augustus 2012 verhuisd naar een groter kantoor met twee aparte spreekkamers in een schitterend pand op een betere zichtlocatie, namelijk Regentesselaan 1/hoek Laan van Meerdervoort op de grens van de wijken Duinoord en Regentessekwartier.

  Oprichter Paul Leegstra, beëdigd makelaar en gecertificeerd taxateur o. z. , heeft ruim 39 jaar ervaring in alle facetten van de makelaardij. Rick Verhaar is sinds april 2014 bij ons kantoor werkzaam, als gediplomeerd kandidaat-makelaar en per juli 2018 als register makelaar-taxateur. Nicolette Amptmeijer is onze ervaren binnendienst-medewerker en verzorgt het beheer en de financiële administratie. Hilly Leegstra versterkt ons team als dat nodig is.

  Omdat de veelzijdigheid in de makelaardij ons zo aanspreekt, zijn wij niet gespecialiseerd in één bepaalde tak van de makelaardij, maar adviseren wij bij aan- en verkoop, en aan- en verhuur van woningen, winkels, kantoren en andere bedrijfsruimten en verzorgen wij taxaties.

  Tevens beheren wij ca.400 woningen en winkels voor particuliere verhuurders en verzorgen wij splitsingen in appartementsrechten.

  Voor hypotheken verwijzen wij onze cliënten naar Fisher Assurantiën aan de Statenlaan waarmee wij goede ervaringen hebben.

  Als klein kantoor hebben wij niet al teveel woningen tegelijk in de verkoop of verhuur zodat wij alle vier op de hoogte zijn van de stand van zaken van onze portefeuille en iedere opdracht persoonlijk kunnen begeleiden, vanaf het eerste inname gesprek tot de oplevering en overdracht.

  In voorkomende gevallen begeleiden wij onderhoud- of renovatie- werkzaamheden vóór verkoop of na aankoop. Hiervoor kunnen wij diverse aannemers aanbevelen die al vele jaren vakkundig en tegen betaalbare prijzen voor ons werken. Ons belangrijkste doel is een tevreden cliënt. Vandaar dat wij blij zijn dat wij steeds vaker aan- of verkoopopdrachten krijgen van relaties voor wie wij al eerder een woning hebben gekocht of verkocht. En voor een aantal tevreden cliënten hebben wij voor de tweede keer een combinatieopdracht (zoekopdracht en verkoop van de oude woning) tot een goed resultaat gebracht.

  Voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling kunt u contact met ons opnemen op *********** of info@leegstramakelaardij. nl.

  Meer informatie

  Makelaars Korporaal & Bertels

  Korporaal & Bertels is een middelgroot makelaarskantoor in Den Haag met het werkgebied Haaglanden en het Westland. Al meer dan 35 jaar actief in de aan- en verkoopbemiddeling van woningen.

  U kunt bij beide kantoren in Den Haag terecht voor woningtaxaties, adviezen voor aankoop- en verkoop van vastgoed, vastgoedbeheer en aanhuur en verhuur van huizen. Complete en persoonlijke begeleiding indien u uw woning wilt verkopen, of juist een woning wilt aankopen. Uiteraard geven wij u een advies op maat voor hypotheken en verzekeringen. Hiervoor werken wij nauw samen met diverse hypotheekadviseurs. Korporaal & Bertels: dé Makelaar in Den Haag.

  Meer informatie

  Akloe Assurantiën

  Makelaarskantoor Akloe Assurantiën is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Alberdingk Thijmstraat 21, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Akloe Assurantiën of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Heule Makelaars Den Haag

  Makelaarskantoor Heule Makelaars Den Haag is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Weissenbruchstraat 20, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Heule Makelaars Den Haag of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Tulp vastgoed

  Makelaarskantoor Tulp vastgoed is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Hoefkade 1258, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Tulp vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Minor Makelaardij

  Makelaarskantoor Minor Makelaardij is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de De la Reyweg 397, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Minor Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  H&W Makelaars Haaglanden

  H&W Makelaars staat voor een persoonlijke relatie met de opdrachtgever, waarbij de betrokkenheid en deskundigheid centraal staan. Met een nieuw en jong team zijn wij vanaf december 2016 weer volop actief in Den Haag en omstreken.

  Door ons enthousiasme en deskundigheid volgen wij de markt op de voet en reageren wij inventief en creatief als het gaat om aan- of verkoop van uw woning. U kunt een hoge servicegraad van ons verwachten, omdat dienstverlening en persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel staan. Door onze kleinschaligheid hebben wij korte communicatielijnen, zodat elke medewerker weet wie u bent en wat er speelt.

  Vanuit onze vestiging in het World Trade Center The Hague verkopen en verhuren wij woningen in de gehele regio Haaglanden. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor advisering, taxaties, aankopen, aanhuren en een goede kop koffie. Wij heten u van harte welkom in ons kantoor aan de Prinses Margrietplantsoen 33 in Den Haag. Belt u even voor een afspraak?

  Meer informatie