Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Den Haag

122 resultaten

  Oost West Makelaars & Consultancy

  Over ons
  Oost West Makelaars is uitgegroeid tot één van de toonaangevende makelaarskantoren in de regio Den Haag en omgeving.
  Wij houden ons dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en verhuren van onroerend goed. Naast de advisering voor de bestaande bouw heeft Oost West Makelaars zich ook ontwikkeld als specialist op het gebied van nieuwbouw woningen.

  Werkwijze
  Oost West Makelaars kenmerkt zich door de inzet van een klantgericht en flexibel team van specialisten. Onze persoonlijke benadering, uitstekende bereikbaarheid en moderne werkwijze maken dat u zich echt klant zult voelen. Met een juiste mix van verkoopkanalen gaan we voor het beste resultaat!

  Wij weten waar we over praten
  Oost West Makelaars bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren makelaars en commerciële binnendienst medewerkers. De cultuur binnen de organisatie kenmerkt zich over het algemeen als jong, dynamisch, enthousiast en multicultureel met een persoonlijke touch.

  Meer informatie

  A&N Vastgoed Short Stay

  Sinds kort kunt u bij ons ook terecht voor het huren van woningen op basis van Short Stay.

  A&N Vastgoed BV heeft twee vestigingen in Den Haag en kent haar bestaansrecht als gespecialiseerd verhuurmakelaar sinds 1996. Ons enthousiaste team staat tot uw dienst om u te begeleiden en te adviseren in het zoeken naar een appartement of huurwoning in Den Haag.

  Door continue te streven naar efficiëntie in haar werkprocessen, kan A&N Vastgoed al jaren de laagste bemiddelingscourtages voor haar klanten rekenen!

  Onze sterke punten op een rij:
  Persoonlijk en direct,
  Ervaring sinds 1996,
  Gespecialiseerd in het vinden van huurwoningen (voor expats),
  We helpen huiseigenaren met huurbemiddeling en het beheer van woningen,
  Zeer groot en up-to-date aanbod van huurwoningen,
  Na registratie ontvangt u automatisch het nieuwste aanbod huurwoningen in uw e-mail inbox,
  Groot netwerk in Den Haag met betrekking tot alle diensten rondom huisvesting.

  Wij combineren scherpe tarieven met een persoonlijke service!

  Meer informatie

  VERRA Real Estate

  Missie: Expats en woningeigenaren in het expatsegment bij uiteenlopende vastgoedvraagstukken te helpen en te ontzorgen

  Visie: Onze visie is om te bouwen aan langdurige klantrelaties op alle mogelijke gebieden van residentieel vastgoed. Wij willen dit voor elkaar krijgen door de organisatie te uniformeren en professionaliseren met hoog opgeleide en zelfsturende teams. Door de juiste toepassing van nieuwe technologie willen we zoveel mogelijk expats en woningeigenaren een ultieme klantbeleving laten ervaren.


  Verra Real Estate als uw makelaar: een bedrijf, expat of particulier kan veel van de serviceverlening van Verra Real Estate verwachten. Door hoogwaardige dienstverlening toe te passen geniet Verra Real Estate de voorkeur bij grote internationale bedrijven in Den Haag die hun expats uit het buitenland door ons team laten begeleiden. Zij ervaren de luxe en rust van de dienstverlening van ons team door de huisvesting van buitenlandse werknemers volledig toe te vertrouwen. Ons team vervult hierbij de niche in deze exclusieve markt om u of uw expats te voorzien van een ongestoord verblijf in Nederland. Hierbij behoeft de woningzoekende zich geen zorgen te maken over het vinden van woonruimte en problemen die ontstaan tijdens de periode dat zij hier verblijven.

  Altijd succes Verra Real Estate is in alle gevallen in staat om passende woonruimte te vinden volgens de door u aangegeven wijze. Dit is mogelijk doordat ons team beschikt over een zeer ruim netwerk van verhuurders en makelaars in Den Haag en omstreken. Verra Real Estate zorgt ervoor dat uw bedrijf of uzelf geen zorgen hoeft te maken over huisvesting en alle facetten die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. Alle denkbare wensen van bedrijven zijn voor Verra Real Estate realiseerbaar. Indien u op dezelfde dag tientallen werknemers tijdelijk wilt huisvesten of u de meest specifieke wensen heeft met betrekking tot het interieur van de woning, Verra Real Estate zal altijd maatwerk leveren zonder dat dit ten koste gaat van onze hoogwaardige service en kwaliteitsniveau. Dit komt ook terug in de flexibele bezichtigingsmogelijkheden. Indien u in het weekend of in de avonduren zou willen bezichtigen is dit altijd mogelijk. U kunt daarbij ook denken aan begeleiding van het gehele huisvestingstraject van uw buitenlandse werknemer in Nederland. Verra Real Estate is gespecialiseerd en beschikt over de relevante ervaring en kennis om tijdelijke werknemers in Nederland te huisvesten. Naast het vinden van woonruimte, biedt Verra Real Estate ook mogelijkheden voor diverse andere ‘expatservices’.

  Meer informatie

  Duynhage Makelaardij

  Makelaarskantoor Duynhage Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Arabislaan 32, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Duynhage Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  The Real Estate Company

  The Real Estate Company is a young and dynamic company, proud to distinguish itself from other real estate agencies with the quality of our service and commitment to clients, and with the efficiency through which we help our clients find a home.

  The Real Estate Company focuses on real estate rentals to expats in The Hague region. Whether you are looking for a studio, a family home or a villa, we will happily find the right home for you. We specialise in both furnished or unfurnished apartments, for short or long-term lease.

  Contact us today, and our team will be delighted to help you get installed in the wonderful international city that is The Hague!

  Meer informatie

  Premium Huis Vastgoed B.V.

  Makelaarskantoor Premium Huis Vastgoed B.V. is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Laan van Meerdervoort 299, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Premium Huis Vastgoed B.V. of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Rijnbeek Makelaardij

  Makelaarskantoor Rijnbeek Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Javastraat 90, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rijnbeek Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Expat & Real Estate B.V.

  Expat & Real Estate: uw professionele partner!

  Expat & Real Estate is een professionele dienstverlener met een persoonlijke en betrokken benadering. Onze dienstverlening spitst zich toe op de huur en verhuur van woningen en op de begeleiding van expats.

  Verhuur

  Wanneer u een woning wilt verhuren, helpen wij u bij het vinden van een betrouwbare huurder. Wij geven stylingadvies, vragen desgewenst een vergunning aan voor tijdelijke verhuur (in verband met de Leegstandwet) en voeren de onderhandelingen.

  Bent u op zoek naar een beleggingspand voor de verhuur? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juist adres.

  Huur

  Op zoek naar een huurwoning? Expat & Real Estate heeft een ruim aanbod aan woonruimte, maar gaat ook met een persoonlijke zoekopdracht aan de slag. Wij verdiepen ons grondig in uw woonwensen en vinden de woning die daarbij past.

  Begeleiding expats

  Expat & Real Estate is specialist in het begeleiden van expats: vanaf het ophalen van Schiphol tot en met het regelen van de vliegtickets voor de terugreis en alles waar daar tussen zit. Wij onderscheiden ons door een professionele, maar vooral ook een betrokken en persoonlijke aanpak.

  Meer informatie

  Strategies

  Makelaarskantoor Strategies is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Laan van Meerdervoort 288, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Strategies of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  H&W Makelaars Haaglanden

  H&W Makelaars staat voor een persoonlijke relatie met de opdrachtgever, waarbij de betrokkenheid en deskundigheid centraal staan. Met een nieuw en jong team zijn wij vanaf december 2016 weer volop actief in Den Haag en omstreken.

  Door ons enthousiasme en deskundigheid volgen wij de markt op de voet en reageren wij inventief en creatief als het gaat om aan- of verkoop van uw woning. U kunt een hoge servicegraad van ons verwachten, omdat dienstverlening en persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel staan. Door onze kleinschaligheid hebben wij korte communicatielijnen, zodat elke medewerker weet wie u bent en wat er speelt.

  Vanuit onze vestiging in het World Trade Center The Hague verkopen en verhuren wij woningen in de gehele regio Haaglanden. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor advisering, taxaties, aankopen, aanhuren en een goede kop koffie. Wij heten u van harte welkom in ons kantoor aan de Prinses Margrietplantsoen 33 in Den Haag. Belt u even voor een afspraak?

  Meer informatie

  Wolters Housing

  ONS KANTOOR

  Wolters Housing B. V. is een gerenommeerde organisatie die in staat is om een snelle en kwalitatief hoogstaande service te bieden als het gaat om bemiddeling bij huur, verhuur, aankoop, verkoop en beheer van woonruimte.

  Wolters Housing B. V. is een gevestigde naam in Den Haag.

  Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers staat centraal in onze dienstverlening. De werkwijze van Wolters Housing laat zich het beste omschrijven als “Uw woonprofessional”. Onze informele, laagdrempelige bedrijfscultuur en de hiermee samenhangende “no-nonsens” werkwijze is zonder meer onderscheidend te noemen. Ons team van specialisten staat garant voor een deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij, vastgoedbeheer, taxaties en consultancy, hypotheken en verzekeringen.

  Bij Wolters Housing kunt u rekenen op een zeer prettige en persoonlijke aanpak. Een kennismakingsgesprek is bij ons een pre grondslag. Wolters Housing beschikt over veel woning aanbod dat ervoor zorgt dat er dagelijks nieuwe woonruimte beschikbaar is.

  De gegevens van deze woningen worden nog dezelfde dag door onze medewerkers vergeleken met de wensen van huurders of kopers.

  Of het nu gaat om koop, verkoop, huur, verhuur, beheer een taxatie of onze GRATIS en vrijblijvende waardebepaling ten behoeve van een verkoop/ verhuur beslissing. In onze opdrachten staat vrijblijvendheid en een transparante dienstverlening centraal.

  Ook deeldiensten behoren tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld in die situatie dat u zelf een pand heeft bekeken maar zich uitsluitend wilt laten begeleiden bij de onderhandeling.

  Deze efficiënte manier van werken maakt het voor ons mogelijk om u snel van dienst te zijn. Hierdoor zijn we in staat om onze bemiddelingsactiviteiten tegen een vergelijkbaar lager tarief aan te bieden. En u betaalt pas als u geslaagd bent, dus No Cure, No Pay.

  Meer informatie

  V&W makelaars

  Makelaarskantoor V&W makelaars is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Javastraat 136, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van V&W makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Cirk & Verhoog taxaties & consultancy B.V.

  Cirk & Verhoog taxaties & consultancy is een kantoor met makelaars met vele jaren ervaring, gevestigd tegenover het Gemeentemuseum. Wij streven er met een klein team naar om met een flexibele instelling en veel persoonlijke aandacht diensten op maat aan te bieden. Wij leveren verschillende diensten zoals: aan- en verkoopbemiddeling en taxaties van zowel woningen als commercieel vastgoed.

  Bent u geïnterresseerd in ons aanbod of in onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

  Onze site is www. cirkverhoog. nl.
  Vanzelfsprekend kunt u ons aanbod zowel op Pararius als onze site bekijken.

  Meer informatie

  Makelaarshuis Den Haag

  Wij kunnen alles verzorgen wat u nodig heeft als u een woning wilt verkopen of verhuren. Ook als u een woning wilt aankopen of huren kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Door onze flexiblele instelling heeft u altijd de juiste service.

  Van origine is Makelaarshuis een 'full-service' dienstverlener. Reden ? Wij willen u zo goed mogelijk helpen van a tot z. Een woning kopen of verkopen is voor velen een belangrijke gebeurtenis waar tevens veel bij komt kijken. Daarnaast is het iets wat de meeste mensen niet dagelijks doen en wel een zaak die financieel juist veel impact heeft.

  Het Makelen, makelaar zijn is een specialisme wat wel eens onderschat wordt. Juist tegenwoordig waarbij aansprakelijkheid, de juridische aspecten in toenemende mate belangrijker worden is het van belang op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Alleen al het bij-scholen en bij-blijven is echt een flinke taak.

  Maar ook het persoonlijke begeleiden van een aankoop/verkoop brengt vaak op het persoonlijke / sociale vlak veel teweeg.

  Een volledige dienstverlening is prettig, maar wij geven u de vrijheid om ook te kunnen kiezen voor een deeldienst, want tenslotte, niet iedereen heeft hetzelfde nodig. Wij rekenen een eerlijk bedrag voor wat wij doen en samen bepalen we wat nodig is, bepalen de strategie en maken een stappenplan.

  Meer informatie

  Avenir Vastgoed

  Wilt u uw woning voor korte of langere termijn verhuren? In onze regio zijn veel expats en werknemers van multinationals op zoek naar een huurwoning. Daarom zijn wij altijd op zoek naar gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in Den Haag en directe omgeving: van studio tot appartement of van huis tot villa.

  Op basis van “no cure no pay” bieden wij namens u uw woning aan binnen ons netwerk en online. Wij ontzorgen u bij het volledige verhuurtraject:

  - bepaling van verhuurprijs en voorwaarden in overleg met u
  - presentatie van uw woning online en binnen ons netwerk
  - selectie van geschikte huurkandidaten
  - opstelling van verhuurovereenkomst (ook Engelstalig)
  - aanspreekpunt voor huurder tijdens de huurperiode

  Zo verhuurd u zorgeloos uw woning, conform uw eigen wensen en de huidige wet- en regelgeving.

  Meer informatie

  Van der Post Makelaars

  Makelaarskantoor Van der Post Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 3 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Dedemsvaartweg 398-P, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van der Post Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Lutz Real Estate

  Wij zijn makelaars. Laten we daar duidelijk over zijn. Maar wij weten, net als u, dat wonen meer is dan vier muren en een dak. Wonen is leven in een omgeving die bij u moet passen en waar u zich graag wilt thuisvoelen. Lutz Real Estate staat dan ook bekend als een partij die een andere invulling geeft aan het begrip ‘wonen’. Wij zijn gespecialiseerd in Expat Service.

  Voor al uw vragen biedt Lutz Real Estate een volledige relocation service en begeleidt u van begin tot eind.

  Meer informatie

  XLCASA Makelaars Leeuwarden

  Verkoper voor 995 euro op Funda!

  Steeds vaker krijgen we via onze klanten nieuwe klanten. Daar zijn we natuurlijk blij mee, maar dat is ook niet zomaar!

  Wij maken een grondige analyse van de woningmarkt in uw omgeving, zodat we voor u een sterke verkoopprijs kunnen adviseren.

  Wij nemen de tijd om uw woning op de beste manier te presenteren zodat er direct meer geïnteresseerden zijn.

  Wij hanteren verschillende verkoopmethoden om een optimale verkoopprijs én goede verkoopcondities voor u te behalen.

  U doet de bezichtigingen of wij, maar wij begeleiden u volledig in het verdere traject.

  Onze dienstverlening tegen een wel heel concurrerend tarief.

  Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk onze beoordelingen, hier op Funda maar ook bij the Feedback Company.

  Bezoek onze website, mail ons via servicedesk@xlcasa. nl of bel ons: ***********.

  Meer informatie

  Rehof Makelaars

  Makelaarskantoor Rehof Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 2 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Jonckbloetplein 76, Den Haag.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Rehof Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Scoop Makelaardij

  Na 34 jaar bij een gerenommeerd makelaarskantoor in de Randstad te hebben gewerkt, heb ik mijn droom gerealiseerd: voor mijzelf beginnen! Alle ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik nu op mijn manier inzetten om mijn opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn en hen te helpen bij de grote stap wat het kopen of verkopen van een huis is. SCOOP staat voor: Service, Communicatie, Onafhankelijkheid, Objectiviteit en Persoonlijke dienstverlening. Graag ben ik u van dienst bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning.

  Meer informatie

Uw huis in Den Haag verhuren? Zet uw woning te huur op Pararius, dé zestalige website voor expatverhuur en bereik meer dan 1,1 miljoen woningzoekenden per maand.

Woningen te huur in Den Haag
Pararius is de grootste aanbieder op het gebied van verhuren van woningen en appartementen in Den Haag. Als u van plan bent uw huis in Den Haag te verhuren, kijk dan op deze pagina en schrijf u in: woning verhuren. Via Pararius bereikt u meer dan 1.100.000 woningzoekenden per maand. Reden genoeg dus om u nu in te schrijven op Pararius. Klik op deze link en schrijf u gratis in: huis verhuren.

Kwalitatieve makelaars in Den Haag
Op deze overzichtspagina bevinden zich alle bij Pararius aangesloten makelaars voor verhuur van huizen in Den Haag. Elke makelaar in Den Haag die u op deze pagina vindt, voldoet aan onze strenge selectiecriteria voor het verhuren van een huis. Wij kunnen deze criteria handhaven doordat wij alle bij ons aangesloten verhuurmakelaars persoonlijk kennen en hen onderwerpen aan een strenge gedragscode. Bovendien worden zij minimaal twee keer per jaar door onze account managers bezocht. Wij houden dus intensief contact met elke makelaar om de kwaliteit van onze website voor hen en voor u als bezoeker op peil te houden. Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en weren bij de minste twijfel verhuurders die niet in ons beeld van netjes zaken doen passen. Bij ons gaat kwaliteit van het aanbod huurwoningen namelijk boven de omvang van het aanbod. Op dit moment hebben wij ongeveer 2.000 woningen in de verhuur in Den Haag. Liever wat minder huizen te huur in Den Haag dan dat we huurwoningen tonen van discutabele makelaarskantoren. Pararius staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Des te exclusiever het huuraanbod des te sneller woningen op Pararius worden verhuurd. Pararius toont daarom alleen de professionele en betrouwbare makelaars voor verhuur van woningen in Den Haag.

Expat verhuur in Den Haag
Het verhuren van uw woning aan expats kan ook via Pararius. Het internet speelt hier een belangrijke rol bij. Pararius is een zeer internationaal georiënteerde website met zes verschillende talen. Hierdoor is Pararius absoluut van toegevoegde waarde voor expat verhuur in Den Haag.

Zet uw woning te huur in Den Haag
Als u van plan bent om uw huis te verhuren in Den Haag, dan is dit mogelijk via Pararius. Wij brengen u in contact met een kwalitatieve makelaar uit ons uitgebreide netwerk. Wij spelen uw gegevens door aan één makelaar en zij nemen dan contact op met u over het verhuren van uw woning. Schrijf u nu gratis in en zet uw woning in Den Haag te huur op Pararius.  

+ Toon meer

Huis verhuren per stad